The Division 2:n lähdekoodista löytyi roppakaupalla vihjeitä tulevista kuvioista – suosittu pelitila näyttäisi tekevän myös paluun

Washingtonin tulevat kuviot näyttäisivät paljastuneen reilusti ennakkoon.

25.5.2020 10:07

The Division 2:n tulevaisuuden suunnitelmat näyttäisivät vuotaneen lähes kokonaan, kun pelin PTS-testiversion lähdekoodista on löydetty roppakaupalla audiotiedostoja tulevista kausista.

Reddit-foorumilla leviävän viestin mukaan viimeisimmän testiversion tiedostoihin oli jätetty ilmeisesti vahingossa kausien 2-4 Manhunt-tehtävien käskynjaot ja tehtävien aikana kuultavat audiopätkät, jotka ovat paljastaneet pitkälti tulevien kausien suunnan tarinallisesti.

Jos vuoto pitää paikkansa, tekstit sisältävät spoilereita seuraavan vuoden ajan suunnitellusta kerronnasta. Joten mikäli haluat katsoa tulevan kampanjan kulun ennalta, hyppää lähdelinkin takana löytyvään ketjuun.

Mielenkiintoinen poiminta vuodetuista audiotiedostoista on tosin viittaukset pilvenpiirtäjään, jonka kuvailu tuntuu hyvin samankaltaiselta kuin alkuperäiseen The Divisioniin julkaisun jälkeen lisätty Underground-pelitila. Toisin sanoen luvassa tuntuisi olevan proseduraalisista kerroksista koostuva pelimuoto, jossa pelaajat etenevät alati vaikeutuvia tasoja harvakseltaan tulevien välitallennusten avulla eteenpäin niin pitkälle kuin pystyvät.

Vuotoja ei ole kuitenkaan millään tapaa varmistettu ja ne voivat hyvin viitata alkuperäisiin ja sittemmin poistettuihin suunnitelmiin. Tiedostot olivat vuotajan mukaan tosin audiomuodossa, mikä tarkoittaa että ne ovat jo äänitetty pelin ääninäyttelijöillä ja siten viety ajatustasolta jo huomattavasti likemmäksi mahdollista lopullista toteutusta.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa