The Divisionissa on vielä jytyä – peli päivittyy ensi viikolla isommin kuin koskaan

The Division -pelaajia odottaa uusi annos sisältöä ensi viikolla. Pitkään puhutun 1.8-päivityksen on tullut nimittäin aika saapua.

2.12.2017 13:50

Loppukesästä julkistettu The Division -päivitys 1.8 on muuttumassa viimein sanoista teoiksi. Ubisoft on luvannut, että pelin tähän mennessä suurimmaksi kuvailtu päivitys tuodaan The Divisioniin ensi viikon aikana. 

Tarkan päivän Ubisoft on luvannut antaa päivitykselle maanantain tienoilla. Samoihin aikoihin Ubisoft valmistautuu järjestestämään yhteisölleen vuorokauden mittaisen verkkolähetyksen juhlistaakseen pelille tärkeää tapahtumaa.

Anniltaan 1.8-päivitys on tuomassa joukon uutta sisältöä The Divisioniin, kuten uudet pelitilat Resistance ja Skirmish. Resistance on yhteistyötä painottava tila, jossa tarkoituksena olisi torjua tekoälyjoukkuen hyökkäyksiä rakentaen samalla linnoituksia oman joukkonsa tueksi. Skirmish painottaa vuorostaan kilpailullista pelaamista asettamalla kaksi neljän hengen joukkuetta vastakkain lähitaistelua ja ammuskelua painottaen.

Muihin lisiin lukeutuvat kokonaan uusi West Side Pier -pelialue, uudet aseet, Underground-toiminnan ja varusteiden parantamisen monipuolistaminen sekä tuore Rogue 2.0 -järjestelmä, Jälkimmäiseksi mainitulla keinolla pyritään puhaltamaan uutta tasapainoa The Divisionin Dark Zone -puoleen estämällä pelaajia joutumasta rogue-tilaan vahingossa, jos nämä eivät niin halua. Ubisoft on luvannut myös seurata uudistusta sen verran tarkasti, että jos sen ei nähdä toimivan, on yhtiö valmis jatkamaan sen hiomista.

Virallinen Xbox One X -tuki on edelleen sekin työn alla peliin. Se ei kuitenkaan ehdi mukaan vielä 1.8-päivityksessä.

Ohessa muistutuksena 1.8-päivityksen elokuinen traileri.

Lähde: The Division (kotisivu)

Lisää luettavaa