DmC- ja Hellblade-kehittäjä Ninja Theory siirtää osaamisensa seuraavaksi verkkopelaamiseen – tässä on Bleeding Edge / Uutiset / pelaaja.fi

DmC- ja Hellblade-kehittäjä Ninja Theory siirtää osaamisensa seuraavaksi verkkopelaamiseen – tässä on Bleeding Edge

10.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Bleeding Edge on vahvistunut brittikehittäjä Ninja Theoryn seuraavaksi peliksi. Yksinpeleistä aiemmin lähinnä tunnettu studio lähtee valloittamaan uutukaisensa voimin nettipelien maailmaa, sillä tarjolla on kahden nelihenkisen tiimin välistä kahinointia.

Räiskintää Bleeding Edge ei kuitenkaan tarjoa. DmC: Devil May Cryn taisteluvetäjänä toimineen Rahni Tuckerin johdolla Ninja Theory on lähtenyt tekemään lähitaisteluun keskittyvää peliä, jossa kamppailemaan päästään useilla erilaisilla uniikeilla hahmoilla vaarojen täyttämillä areenoilla. Toiminnasta luvataan tyylikästä, vauhdikasta sekä sulavaa, ja sen on määrä painottaa niin ketjuhyökkäysten tekemistä kuin vihollisiskujen taitavaa väistelyä ja torjuntaa.

Tyyleiltään pelihahmot jaetaan Assassin-, Support- ja Heavy-luokkiin, mistä niitä pääsee lisäksi muokkaamaan vielä oman pelityylin mukaiseksi pelaamalla ansaittavilla kyberneettisillä modeilla. Kosmeettisia kustomointimahdollisuuksia ei ole tietysti myöskään unohdettu.

Raporttien mukaan Bleeding Edgea on konseptoitu tavalla jo toisella useamman vuoden ajan. Kunnolla vauhtiin se saatiin ilmeisesti Microsoftin hankittua Ninja Theoryn itselleen.

Ensitestiin Bleedign Edge saadaan jo kesäkuun 27. päivä, kun se tuodaan tekniseen alpha-testiin. Mukaan voi ilmoittautua pelin kotisivuilta. Matkalla Bleeding Edge on Xbox Onelle ja Windows 10:lle.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Eipä herättänyt sitten pienintäkään mielenkiintoa. Toivottavasti Ninja Theoryllä on jotain yksinpeliäkin kehityksessä, koska siinä hommassa ovat sen verran kova luu.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei täälläkään kauheasti iske mutta se johtuu myös siitä, että pelailen muutenkin hyvin vähän nettipelejä. Testaamallahan sitä tämänkin kohdalla näkisi että toimiiko vai ei.

Nostoja