Donkey Kong -elokuvalle käsikirjoittaja / Uutiset / pelaaja.fi

Donkey Kong -elokuvalle käsikirjoittaja

6.06.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
14

New Line Cinema aikoo tehdä elokuvaversion The King of Kong -nimisestä dokumentista, jossa kaksi pelaajaa yrittää tehdä maailmanennätystulosta legendaarisessa Donkey Kong -kolikkopelissä. Leffan käsikirjoittajaksi pestattiin hiljattain muun muassa Manicin ja Bookien kirjoittanut Michael Bacall.

Odotettu dokumentti saapuu Yhdysvalloissa elokuvateattereihin elokuussa. Sen ohjaajana toiminut Seth Gordon nähdään myös elokuvaversion peräsimessä, mutta dokumentissa esiintyneet pelaajat korvataan näyttelijöillä.

The King of Kong -elokuvan valmistumisajasta ei ole vielä tietoa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Neocom kuva
Neocom

Huh, ostikosta päätellen tuli ensiksi mieleen että tuleeko tästä joku king kong ripoff. ¬_¬

Onneksi Dokumentti, eikä mitään "vakavasti" otettavaa missä prinsessa pitää pelastaa vihaisen korillan kynsistä

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Tuntuu jotenkin turhalta. Elokuvasta tulee varmaan hitti. Juoni on upea, näyttelijät mahtavia jne. Mutta joopa joo. Ei ole kovin jännää kattoo tommosta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mjahas, vai että Donkey Kong elokuva? Dokumentin vielä ymmärtää, mutta että oikein elokuvakin jossain välissä tulossa? Saa nähdä mitä siitäkin tulee, kaikista peleistä kun ei elokuvia kannata vääntää(puhumattakaan siitä, että pelielokuvat ovat yleensä aivan pohjanoteerauksia), esimerkkinä toimikoon vaikkapa Sims, josta on elokuva suunnitteilla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

tästä dokumentti leffasta olen kuullut paljon hyvää ja esim. dokkarissa oleva ns. sankari on todella sympaattinen ja mukava ja hiukan nörtähtävä kaveri joka vain haluaa saada huippuscoren pelissä ja päästä ennätystenkirjaan. Jossain ensi-illassa kun kaveri tuli näytöksen jälkeen lavalle niin porukka alkoi taputtamaan ja hurraamaan ihan älyttömästi ja mies sai jakaa nimmareita koko illan. Tottakai sankarilla pitää vastuskin olla ja kuulemma sellainen kaveri onkin että oksat pois: íso öykkäri joka luulee olevansa paras asia sitten viipaloidun leivän joka on koko elämänsä rakentanut tämän pelin ympärille ja vannoo murskaavansa sankarimme tuloksen tai jotain siihen suuntaan :D. Kyllä tässä kuulkaas on ainesta Hollywood rainaks

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vaadin Uwe Bollia ohjaajaksi!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tehkää Tetris-elokuva ja Renny Harlin ohjaamaan!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eli tämä kertoo ymmärtääkseni enemmän henkilöistä, jotka koittavat tehdä maailman ennätystä Donkey Kongissa ja elokuva käsittelee enemmän pelaajia ja heidän elämäänsä. Voisi tulla näihin Nintendon peleihin perustuvia elokuvia. Jäämme odottamaan Donkey Kong-, Metroid- ja Zelda-elokuvia :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

varmaan loistava leffa tulee hohhoijaa

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Tehkää Tetris-elokuva ja Renny Harlin ohjaamaan!"

Hyvä idea, mutta otetaan vielä mukaan Kaurismäki, niin saadaan Suomeen edes joku pysti... Renny hoitelee räjähdykset ja Aki hoitaa synkistelyn.

Tetris-The Movie kertoo koskettavan tarinan miehestä, joka haluaa saada elemänsä palaset takaisin paikoilleen. Tätä vaikeuttaa se, että kaikki tuntuu häviävän juuri kun kaikki olisi kohdallaan. Tetris - The Movie kertoo hiljaisen sankarin loputtomasta taistelusta kohti siistiä ja organisoitua elämää... nyyh

Käyttäjän Wicked Soul kuva
Wicked Soul

Kukahan esittäisi Donkey Kongia? Varmaan tylsä elokuva, kaksi nörttiä istuu päivät pitkät pelaten Kongia rillit vinossa...