Don’t Starve -kehittäjä jatkaa kehittymistään: liittyy yhteen toisen kehittäjän kanssa

Historiaa jo ennalta keskenään jakaneet kanadalaisstudiot Klei Entertainment ja Slick Entertainment ovat nyt liittoutuneet keskenään.

22.1.2017 16:09

Kanadalaiset indiepelitalot Klei Entertainment ja Slick Entertainment ovat yhdistäneet voimansa. Nyt alkuvuodesta kymmenen vuoden ikään yltänyt Slick toimii jatkossa osana Kleita, mikä tarjoaa studiolle mahdollisuuden huolehtia vähemmän liiketoiminnallisista asioista ja keskittyä aina vain vahvemmin itse pelien kehittämiseen.

Slick on tunnettu jo ennalta peleistä, kuten N+, Scrap Metal, Shellrazer ja Viking Squad. Klei on vastaavasti herättänyt huomiota maailmalla Shankin, Mark of the Ninjan, Don’t Starven ja Invisible, Incin kaltaisilla tuotoksilla.

Kanadalaisten juurien lisäksi Kleilla ja Slickilla on jo ennalta ollut jonkin verran yhteistä historiaa. Studioiden perustajajäsenet Nick Waanders ja Jamie Cheng työskentelivät aikoinaan yhdessä Relic Entertainmentilla, kunnes he päätyivät kävelemään omia polkujaan.

Tarkkoja yksityiskohtia studioiden yhdistymisen luonteesta ei ole paljastettu.

Kirjoitushetkellä Kleilla tiedetään olevan työn alla parikin peliä: Hot Lava ja Oxygen Not Included. Slickin uutuuspeli Viking Squad saapui ulos viime vuonna, eikä sen viimeisimmästä projektista ole toistaiseksi juuri tietoja vielä julkisuudessa.

Lähde: Slick Entertainment

Lisää luettavaa