Don't Starven ilmainen moninpelilaajennus kesällä / Uutiset / pelaaja.fi

Don't Starven ilmainen moninpelilaajennus kesällä

8.05.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Klei Entertainment on kertonut julkaisevansa Don't Starve -selviytymisseikkailun ilmaisen moninpelilaajennuksen kesän aikana.

Don't Starve Togetherin yksityiskohdat ovat vielä osittain hämärän peitossa, mutta laajennuksen odotetaan sisältävän lähes kaikki yksinpelin toiminnot tasapainotettuna moninpelin varalle. Lisäksi mukana voi olla uusia ominaisuuksia, joita ei kuitenkaan vielä ole vahvistettu. Studio arvelee Don't Starve Togetherin tukevan 2-4 samanaikaista pelaajaa, mutta pelaajien maksimimäärä saattaa vielä kasvaa ennen laajennuksen julkaisua.

Don't Starve Together julkaistaan ilmaiseksi pelin pc-version omistajille, mutta laajennuksen alpha-version ilmestyttyä pelin hinta nousee muutamalla eurolla. Tunnelmallinen Don't Starve on julkaistu myös PS4:lle, mutta toistaiseksi kehittäjät eivät ole varmoja, voidaanko Don't Starve Together julkaista myös konsoliversioon.

Lähde: Klei Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JoonasMM kuva
JoonasMM

Viimeinkin. Tota laajennusta on odotettu.

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix

Pääpeli ei jaksanut kovin kauaa viihdyttää juuri sen takia, ettei ole co-op mahdollisuutta joten tämä on ihan kiva lisä tosiaan.

Käyttäjän J.H. Balthazar kuva
J.H. Balthazar

Arvostan. Itsekin toivonut moninpeliä ensimmäisestä pelikerrasta saakka.

Käyttäjän jani kuva
jani

Toivottavasti tulee Ps4lle. Ei yksin jaksa pelata. Ehkä kaverin kanssa.