Doom-apukehittäjä siirtyy samaan perheeseen Bethesdan kanssa

ZeniMax Media on liittänyt teksasilaisen Escalation Studiosin osaksi yhtiöperhettään. Studio on aiemmin auttanut esimerkiksi Doomin SnapMapin kehityksessä.

1.2.2017 16:14

Pelijulkaisija Bethesdankin omistava mediayhtiö ZeniMax on hankkinut hallintaansa jälleen yhden uuden pelitalon. Tuorein lisäys sen tytäryhtiöiden joukkoon on teksasilainen Escalation Studios, joka on auttanut aiemmin esimerkiksi uuden Doom-räiskinnän SnapMap-ominaisuuden kehityksessä.

– Olemme olleet toistuvasti vaikuttuneita tiimistä, jonka Tom [Mustaine] ja Marc [Tardiff] ovat koonneet. Heidän omistautumisensa laatuun sekä innovaation on auttanut merkittävästi projekteja, joiden parissa olemme työskennelleet yhdessä, ja olemme innosisamme heidän liittyessä osaksi ZeniMaxia, Bethesda-johtaja Todd Vaughn hehkuttaa.

Vuonna 2007 perustettu Escalation on Doomin lisäksi työstänyt viime aikoina myös virtuaalitodellisuuspeli Please Don’t Touch Anythingia. Ilmeisesti parhaillaan studio tekee töitä useammankin ZeniMaxin peliprojektin parissa.

 Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa