Doom, Doom II ja Doom 3 yllätysjulkaistiin nykykonsoleille / Uutiset / pelaaja.fi

Doom, Doom II ja Doom 3 yllätysjulkaistiin nykykonsoleille

26.07.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Räiskintäklassikot Doom ja Doom II niin kuin myös Doom 3 ovat ilmestyneet uusille alustoille. Tästä päivästä alkaen kolmikon voi käydä nappaamassa klassisine laajennuksineen PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Switchille, minkä lisäksi Doom ja Doom II on tuotu vielä myös Android- ja iOS-laitteille.

Doomille ja Doom II:lle kertyy alustoilla hintaa noin 5-6 euroa. Doom 3:n hinta pyörii vuorostaan lähempänä kymppiä.

Uusiojulkaisuilla id Software ja Bethesda juhlistavat Doom-sarjan 25-vuotista taivalta. Sopivasti tällä viikolla on käynnissä myös yhtiöiden vuosittainen yhteisötapahtuma QuakeCon, jossa julkaisujulkistus annettiin.

Päivitys: Erikoisempana käänteenä pelaajat ovat huomanneet, että Doomin ja Doom II:n pelaaminen vaatii Bethesda.net-tunnuksen. Doom III:n kohdalla sen kerrotaan avaavan "tiettyjä ominaisuuksia ja/tai sisältöä".

Päivitys #2: Bethesda on kertonut, että sisäänkirjautumisen peleissä on ollut tarkoitus olla vapaaehtoinen ja että se korjaa asiaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Melko hintavaa ja muutenkin hankin mieluummin Eternalin, joka saattaa lähteä jopa ihan julkaisussa mukaan jos ei ole hirveää pelitulvaa sillä hetkellä menossa.

Käyttäjän Corso kuva
Corso

Jos omistaa jo entuudestaan Doom 3: BFG Editionin, niin eipä noille ole tarvetta.

Käyttäjän Lykos kuva
Lykos

Jos oikeasti vanhat Doomit kiinnostaa, kannattaa mieluummin vaikka Gogista ostaa pc:lle ja ladata muutama modi tai lisäkenttiä. Esimerkiksi tälläkin hetkellä saa Doom ja Doom 2 yhteishintaan 3 €.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus Lykos

Jos oikeasti vanhat Doomit kiinnostaa, kannattaa mieluummin vaikka Gogista ostaa pc:lle ja ladata muutama modi tai lisäkenttiä. Esimerkiksi tälläkin hetkellä saa Doom ja Doom 2 yhteishintaan 3 €.

Jos oikeasti vanhat Doomit kiinnostaa, ei kannata ladata ainuttakaan modia.

Nostoja