Doom Eternal myöhästyy – demoniräiskintä jatkuukin vasta ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Doom Eternal myöhästyy – demoniräiskintä jatkuukin vasta ensi vuonna

8.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
Doom Eternal, Doom, Invasion, id Software, 20. maaliskuuta, 2020, FPS,

Helvetti ei palaakaan Maan päälle vielä tänä vuonna, sillä Doom Eternal on joutunut lykätyksi. Marraskuulle odotetun räiskintäpelin uusi julkaisupäivä on nyt Xbox Onella, PlayStation 4:llä ja pc:llä 20. maaliskuuta 2020.

Switchille peli tuodaan jossain vaiheessa hieman muita alustoja myöhemmin.

Ylimääräinen kehitysaika käytetään id Softwaren mukaan pelin hiomiseen, jotta se vastaisi sille asetettuja odotuksia. Kehittäjä huomioi lisäksi, että muiden pelaajien pelien valloittamisen mahdollistava Invasion-tila nähdään sekin vasta julkaisun jälkeen saatavalla päivityksellä.

Invasionia ei sovi sekoittaa Doom Eternalin Battlemode-moninpeliin.

Vahvistus on samalla saatu sille, että aiemmin vain Switchille julkistettu Doom 64:n paluu tapahtuu vielä myös Xbox Onella, PlayStation 4:llä ja pc:llä Doom Eteranlin kanssa maaliskuussa. Peli on samalla lisätty osaksi Doom Eternalin ennakkotilausetuja.

Lähde: Doom (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Voi ny helevetin perse.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

"myöhästelyt" ovat alkaneet vaikuttamaan markkinointikikalta.
Ihmisille kehuskellaan kuinka peli myöhästyy heidän takia ja silti se tulee ulos raakileena.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Oikeastaan ihan jees. Tälle syksylle onkin jo pelattavaa ja ensi kevät näyttää aika ujolta muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Ensi vuodesta saattaa muutenkin tulla vähän synkkä kevään jälkeen, sillä PS5 ja Scarlet tulossa. Jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, niin julkaisupeleinä on joko lähes vuosittaisia jatko-osia tai remasteroituja vanhoja pelejä. Toivon olevani väärässä, mutta kummasti se historia aina toistaa itseään.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Perusselittelyt taas, jotka toki voivat pitää paikkansakin, ei siinä. Mitään ei kyllä haittaa kun pelattavaa on tarpeeksi muutenkin. Game Pass varsinkin on aiheuttanut entistä enemmän pelitulvaa mutta en valita kun sen kautta on myös löytänyt useita mielenkiintoisia, hyviä ja erikoisia pelejä, joita tuskin olisin muuten koskaan pelannut. Outer Wilds nyt pelauksessa ja ei tällaista ihan joka päivä tule vastaan.

Käyttäjän Eripsa kuva
Eripsa

Harmi! Oli itselleni se odotetuin peli tänä vuonna.