Doom Eternalin ensipäivityksen sisältöä julki: muita pelaajia tappaneita superdemoneita, huijauksenestoa ja muuta

Doom Eternalin ensimmäisen päivityksen mukana saapuvat muita pelaajia tappaneet superdemonit.

10.5.2020 10:31

Doom Eternal on saamassa ensimmäisen päivityksensä sitten julkaisun. Julkaisija Bethesda Softworks kertoi hieman sen sisällöstä toukokuun katsauksessa pelin tilanteeseen.

Ehkä mielenkiintoisimpana lisäyksenä peliin ovat saapumassa vahvistetuiksi demoneiksi kutsutut superdemonit. Yksinpelikampanjassa pelaajan tappanut demoni voimistuu ja siirtyy jonkun toisen pelaajan kampanjaan. Voimistetun demonin kukistajalle on luvassa enemmän ammuksia, terveyttä ja kokemuspisteitä.

Battlemode-moninpelitila on puolestaan saamassa muun muassa Denuvon huijaukseneston, muokkauksia tutoriaaleihin ja heikoista verkkoyhteyksistä kertovia indikaattoreita. Yksinpelin puolellakin on tehty muutoksia tutoriaaleihin laajennettujen demoniopastusten muodossa. Lisäksi vedessä voi nyt liikkua nopeammin myös pystysuunnassa ja uimisen aikana kärsittyä myrkytysvahinkoa on säädetty.

Bethesda kertoi myös, että ensimmäisen lisäsisältöpaketin kanssa tehdään kovasti töitä. Doomin Twitter-tilillä julkaistiin hiljattain siitä vihjailevaa kuvamateriaalia.

Päivitykselle tai lisäsisällölle ei annettu vielä tarkempaa julkaisupäivää.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa