Doom päivittyi versioon 6.66 – kaikki lisäsisältö on nyt ilmaista ja moninpelikin uudistui / Uutiset / pelaaja.fi

Doom päivittyi versioon 6.66 – kaikki lisäsisältö on nyt ilmaista ja moninpelikin uudistui

19.07.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Uusi mittava päivitys on rantautumassa parhaillaan id Softwaren uusimpaan Doom-räiskintään. Osuvasti versionumeroa 6.66 kantava päivitys tekee pelin kaikesta lisäsisällöstä aina sen lisäkarttoja ja -varusteita myöten ilmaisia, minkä lisäksi se muutenkin muovaa pelin verkkopuolta uuteen kuosiin.

Merkittävin muutos moninpelissä on uusi keino haalia varusteita. Jatkossa pelaajia palkitaan tietyillä varusteilla sen mukaan, mikä näiden taso on ja mitä pelin sisäisiä haasteita nämä ovat suorittaneet. Aiemmin varusteita jaeltiin enemmän satunnaisuuden pohjalta.

Pelin Hack Module -kyvyt ovat jatkossa myös pysyviä ominaisuuksia Doomin yksinpelikampanjan Rune-kykyjen tapaan. Pelin moninpeli käyttöliittymä on saanut samalla myös kohennuksia.

Uusien järjestelyjen myötä id Software on resetoinut pelaajien tasot Doomin moninpelipuolella. Jo aiemmin varusteita keräilleet voivat kuitenkin päättää, haluavatko he pitää kamansa tai aloittaa niiden keruun uuden järjestelmän kanssa puhtaalta pöydältä. Doomin veteraanipelaajat saavat haltuunsa myös merkinnän, josta voi tunnistaa näiden omistautumisen peliin.

Kokonaisuudessaan listan muutoksista löytää Bethesdan kotisivuilta. Mikäli Doom ei ole vielä tuttu, voi sitä testata tänä viikonloppuna ilmaiseksi kaikilla alustoilla sekä moninpelin, Snapmapin että kahden kampanjatason osalta torstai-illasta alkaen.

Lähde: Bethesda

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Okay helmetistä varaukseen vähän mittavampi demo(neita turpaan)sessio! Suosittelen kaikille kehäkolmosen sisäpuolella asuville helmettiä! Pari viikkoa aikaa läpästä peli ja ei muuta kun takas kiertoon. Voi sitte parin vuoden päästä ostaa saman pelin kympillä jos löytyy jälleenpeluuarvoa. Ittelle on just Horizon zero dawn & Rime matkalla.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No niin, nyt saa kaikki trophy-hinkkaajat tämänkin pelin sataprosentoitua. Itsellä tästä jo platina onkin mutta mitään moninpeli-DLC:a ei ole ollut himoja ostaa. Voisihan tuota käydä pyörimässä nyt kun saisi ilmaiseksi hinkata.

Eikä tässä moninpeli huono edes ollut, mitä kävi niiden parin trophyn takia pelailemassa. Demonilla erityisesti oli hauska mättää porukkaa turpaan. Taitotasokin oli pelaamissani peleissä sellainen että itse pääsi ykköseksi tai vähintään top-3:en hyvin helposti. En tiedä miten nykyään vai onko vielä helpompaa kun tulee porukka näitä ilmaisjakoja pelailemaan.

Toki edelleen tämä Doom kannattaa ostaa jo yksinpelin takia. Niin hiton kovaa shittiä!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Nyt on sellainen versionumero, että aika harkita ostamista.

Käyttäjän Armaceptor kuva
Armaceptor

No nyt on ainakin (pirun) hyvä syy laittaa peli taas tulille!