Doom-uusiojulkaisut laajenevat ilmaiseksi Final Doomiin upouuden Sigilin merkeissä / Uutiset / pelaaja.fi

Doom-uusiojulkaisut laajenevat ilmaiseksi Final Doomiin upouuden Sigilin merkeissä

14.12.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Doom, Doom II, Doom 2, Final Doom, Sigil, John Romero, No Rest for the Living, The Plutonia Experiment, TnT: Evilution

Loppukesästä nykykonsoleille tiensä löytäneet alkuperäinen Doom ja Doom II saavat vielä kehitystukea Bethesdalta. Tällä viikolla vahvistus saatiin ilmaiselle sisältöpäivitykselle, joka lisää peleihin joukon valikoitua WAD-modauksia koluttavaksi.

Erillisen valikon kautta löytyvien lisukkeiden joukkoon lukeutuu esimerkiksi Doom-kehittäjä John Romeron aiemmin tänä vuonna julkaisema Sigil-kenttäpaketti, joka toimi alkuperäisen Doomin epävirallisena viidentenä episodina. Myös klassisen Final Doom -kokemuksen koostava TnT: Evilution ja The Plutonia Experiment ovat osa molempiin peleihin tehtäviä lisäyksiä. Doom II -lisäosa No Rest for the Living on sekin vahvistettu olevan vielä matkalla peliin.

Päivityksen pitäisi olla odotettavissa niin Switchille, PlayStation 4:lle kuin Xbox Onelle piakkoin. Pieniä ominaisuusviilauksia on samoihin aikoihin luvassa lukitulla 60 ruutua sekunnissa pyörivällä ruudunpäivityksellä ja kuvasuhteeseen vaikuttavilla ominaisuusvaihtoehdoilla.

Kokonaan uusi Doom-peli on yhä sekin tietysti työn alla. Doom Eternal tuodaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, pc:lle ja näillä näkymin myös Stadialle 20 maaliskuuta, jolloin Doom 64 saa sekin vielä uusiojulkaisunsa nykyalustoilla. Eternalista on luvassa vielä Switch-versiokin myöhempänä ajankohtana.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Mutta missä ps1 porttauksen uusioversio?

Nostoja