Doom-veteraanit innostuivat Kickstarterista – miljoonaprojekti hakee rahoitusta / Uutiset / pelaaja.fi

Doom-veteraanit innostuivat Kickstarterista – miljoonaprojekti hakee rahoitusta

3.10.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Double Finen vuoden alussa käyntiin pamauttama Kickstarter-rahoitushuuma ei vain meinaa loppua. Vasta hiljattain pelitalo Obsidian aloitti keräämään menestyksekkäästi palvelun kautta rahaa uutta roolipeliään varten ja nyt jälleen yksi joukko todellisia kehittäjäveteraaneja pyytää kuluttajilta rahoitusta omaan peliprojektiinsa.

Tällä kertaa rahan perässä ovat yhtäaikaisesti sekä Brenda Brathwaite (Wizardry, Dungeon & Dragons ) että id Software -perustaja Tom Hall (Doom, Anachronox). Kehittäjät hakevat parhaillaan miljoonaa dollaria päälle 30 hengen Loot Drop -pelitalolleen, jota muuten myös johtaa muuan toinen Doom-mies nimeltä John Romero.

Tarkoituksena Loot Dropilla olisi luoda vanhan koulukunnan roolipeli. Projektin esittelysivun mukaan pelitalon peli tarjoaisi muun muassa rikkaan maailman tutkittavaksi ja vuoropohjaisia taisteluita taisteltavaksi. Seikkailua varten pelaaja rakentaisi oman ryhmänsä neljästä hahmosta, minkä ohella tämä voisi myös värvätä vastaan tulevia tietokonehahmoja työskentelemään kanssaan.

Mikäli projekti onnistuu vetoamaan toden teolla kansaan ja rahaa tulee tavoitetta enemmän, voi peli saada myös useiden eri lopetusten oheen erilaisia aloituksia, erityisvaikean vaikeustason ja päätyä pc:n ja Macin ohella myös iOS-laitteille. Jos rahaa vieläpä kertyy peräti noin kaksi miljoonaa, lupaa Loop Drop tehdä kerralla peräti kaksi uutta roolipeliä.

Lisätietoja projektista löytää sen Kickstarter-sivulta, jossa myös rahoitus onnistuu. Ohessa projektin esittelyvideo.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JiPez kuva
JiPez

EA oli oikeassa, pelaamisen kulta-aika on tulossa takaisin :)

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa
Lainaus käyttäjältä JiPez

EA oli oikeassa, pelaamisen kulta-aika on tulossa takaisin

Mutta ei onneksi EA:n saastaisella kyydillä.

Käyttäjän JiPez kuva
JiPez
Lainaus käyttäjältä Jarppa

Mutta ei onneksi EA:n saastaisella kyydillä.

Herranjumala, onneksi ei! :D

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Damn, taas Old School ropea..hm, ei ole kyllä yhtä kova luottamus kuin Obsidianiin, mutta ehkä tähänkin voisi rahat heitää...saadaan ainakin oikeanlaisia pelejä ilmoille.

Käyttäjän Khar kuva
Khar

Oli ihan pakko rekisteröityä vain saadakseni muistuttaa siitä miten Tom Hall ja pirun Romero todennäköisesti vain dokaavat ja juhlivat nuokin rahat. Muistakaa Ion Storm ja kuuluisa Daikatana. Sekä vilkaiskaa kaverusten viimeaikaiset saavutukset.