Doomin helvetillinen moninpeli esittäytyy uudella trailerilla – suljettu beeta käynnistyy pian / Uutiset / pelaaja.fi

Doomin helvetillinen moninpeli esittäytyy uudella trailerilla – suljettu beeta käynnistyy pian

9.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Bethesda ja id Software ovat julkaisseet uuden trailerin toukokuussa saapuvasta Doom-räiskinnästään. Video pureutuu nyt pelin verkkopuoleen, josta yhtiöt ovat kertoneet järjestävänsä myös vielä suljetun neljäpäiväisen beetatestin alkaen 1. huhtikuuta kello viideltä aamulla Suomen aikaa.

Mukaan testaajaksi on mahdollista päästä, mikäli hallusta löytyy Wolfenstein: The New Order -pelin mukaan aikoinaan paketoitu beetakoodi. Koodi täytyy ensin vain käydä syöttämässä oikein Bethesdan antamien ohjeiden mukaan.

Mikäli Doomin moninpeliä on jo aiemmin päässyt kokeilemaan alfamuodossa, ei beetaan osallistumisen pitäisi vaatia kuin alfatestaukseen käytetyn pelitiedoston päivittämistä.

Tarkoituksena Doomin moninpelibeetan olisi päästää pelaajat käsiksi sekä kahteen karttaan (Heatwave ja Infernal) että myös kahteen pelitilaan (Team Deathmatch ja Warpath). Odotettavissa beetaan on myös muun muassa kokonaan uudenlaisia aseita.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Saako lasten lehden sivustolla nykyisin kiroilla?

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä wlizer

Saako lasten lehden sivustolla nykyisin kiroilla?

Oletko trolli? "Helvetillinen" ei ole kiroilua eikä edes perussana "helvetti". Se on sanan "taivas", tai otsikon mukaan "taivaallinen", vastakohta. Ja minkä "lasten lehden"? Pelaaja ei liene varsinaisesti lapsille suunnattu, toisin kuin vaikkapa Sankari. Kaiken huippu: "saako kiroilla": Kuka sitä on estämässä vai oletko sitä porukkaa, jonka mielestä pitää tehdä laki joka asiasta? -"Ei saa kirota lehden (netti)sivuilla, joita voivat lukea alaikäiset."

Nyt vähän järkeä kehiin siellä, kiitos.

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Vaikken mikään moninpelien suuri ystävä ole oikein koskaan ollutkaan niin tämän videon pohjalta lupailisi hyvää soppaa koko pelistä niin yksinpeli kuin moninpeli(toisinkuin esim. Rambo: The Video Game katastrofi vaikkei nyt mitään moninpeliä ollutkaan mutta umpisurkea silti koko peli) että hankintaan menee asap. Take my money! ;P :)

Käyttäjän ripulisaasta kuva
ripulisaasta
Lainaus käyttäjältä zappah

Lainaus käyttäjältä wlizerSaako lasten lehden sivustolla nykyisin kiroilla?Oletko trolli? "Helvetillinen" ei ole kiroilua eikä edes perussana "helvetti". Se on sanan "taivas", tai otsikon mukaan "taivaallinen", vastakohta. Ja minkä "lasten lehden"? Pelaaja ei liene varsinaisesti lapsille suunnattu, toisin kuin vaikkapa Sankari. Kaiken huippu: "saako kiroilla": Kuka sitä on estämässä vai oletko sitä porukkaa, jonka mielestä pitää tehdä laki joka asiasta? -"Ei saa kirota lehden (netti)sivuilla, joita voivat lukea alaikäiset."

Nyt vähän järkeä kehiin siellä, kiitos.

Osu ja uppos?

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Varma ostos.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä ripulisaasta

Osu ja uppos?

Mikä? Trolli, vai?

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä wlizer

Saako lasten lehden sivustolla nykyisin kiroilla?

Selvä mielensäpahoittaja tai sitten vaan perus rölli.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Näyttää quaken ja brinkin sekoitukselta eli aika hauskalta.
Itselläni ei riitä nopeus quakeen mutta osaan hyödyntää kenttien sokkeloisuutta brinkissä ja dirty bombissa.