Doomin murska-arvostelut saanutta moninpelibeetaa pidennetään (päivitetty)

Doomin moninpelibeetaa pidennetään päivällä, vaikka sen vastaanotto on ollut vähintäänkin ristiriitainen.

19.4.2016 12:00

Uuden Doomin viikonloppuista moninpelibeetaa venytetään päivällä.

Sekä PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja Steamissa pelattavan beetatestin oli määrä päättyä tänä aamuna, mutta peliä kehittävä id Software on ilmoittanut pidentävänsä testiviikonloppua fanien pyynnöstä. Räiske jatkuu täten läpi yön aamuseitsemään asti Suomen aikaa, ja mukaan ehtii edelleen näppärästi, vaikka mahdollisuus olisikin mennyt viikonloppuna sivu suun.

Ennen mukaan hyppäämistä on hyvä huomioida, että vaikka fani-intoilua tarjotaan testin pidentämisen syyksi, kertovat pelin Steam-arvostelut toisenlaista tarinaa. Parhaillaan yli 60% beetaversion palvelussa saamasta kahdestatoista tuhannesta arvostelusta on negatiivisia, ja kritiikkiä satelee paitsi modernisoiduista pelimekaniikoista ja tahmeista pc-kontrolleista, myös pelin yleisestä tunnelmasta – tai sen puutteesta. 

Jos aikaa testaamiseen ei irtoa tänä iltana, voi beetan käyttäjä-arvosteluja lueskella suoraan täältä.

Doom ilmestyy yllä mainituille alustoille 13. toukokuuta.

Lähde: VG247, GameSpot

 

PÄIVITYS 19.4.

Pc- ja konsolipelaajat ottivat betan selvästi vastaan eri tavoilla. Konsoliversioiden kohdalla palaute on ollut pääsääntöisesti positiivista. Beta on saanut PlayStation 4:llä 8355:ltä käyttäjältä neljä tähteä viidestä ja Xbox Onella 2336:lta käyttäjältä neljä ja puoli tähteä viidestä.

Näyttää vahvasti siltä, että pc-pelaajat muistavat vielä alkuperäiset Doomit ja toivoivat uudesta pelistä jotain selkeästi niiden kaltaista, kun taas konsolipelaajia asia ei näytä vaivaavan. On myös syytä muistaa, ettei pelkkä moninpelibeta tietenkään kerro juuri mitään valmiista pelistä tai sen yksinpelikampanjasta.

 

Lisää luettavaa