Doomin Switch-helvetti avautuu vajaan kuukauden päästä / Uutiset / pelaaja.fi

Doomin Switch-helvetti avautuu vajaan kuukauden päästä

16.10.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Viime vuonna räiskintäfaneja hurmannut uusi Doom-peli ei ole juuri aikailemassa enää Switch-debyyttinsä kanssa. Nintendo ja Bethesda ovat yhteistuumin vahvistaneet, että demoneita aletaan repiä kappaleiksi uutuuskonsolilla 10. päivä marraskuuta.

Switchilla Doom on sisällöltään muuten sama kokemus kuin muillakin alustoilla, mitä nyt se ei sisällä SnapMap-editoria ja on joutunut ottamaan hieman takapakkia teknisesti. Pelin fyysisenä ostavat joutuvat varautumaan myös siihen, että pelikasetilta löytyy vain Doomin yksinpeli, kun taas moninpelipuoli täytyy ladata erikseen eShopin kautta.

Doomin tehnyt id Software syventyy peliin ja sen Switch-versioon syvemmin oheisella videolla. Tarjolla siinä on pelikuvaakin.

Marraskuun 17. päivä Bethesda tuo Switchille myös The Elder Scrolls V: Skyrimin. Ensi vuonna Wolfenstein II: The New Colossus saa sekin vielä vuoronsa. 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei tuo varsinaisesti Doomin kohdalla haittaa vaikka moninpeli olisi ollut latausversiona muissakin versioissa mutta ei se kyllä mukavaa ole jos tilan puutteen takia pitää jatkuvasti tuollaista harrastaa. Onneksi Switchiin sentään käy normaalit muistikortit eikä ole mitään Vita-pelleilyä korttien suhteen.

On tuota silti hankala hyväksyä kun pelien hinnat on kuitenkin niin korkeat. Nintendo on edelleen se, jonka pelit käytännössä maksavat eniten ja pysyvät korkeammalla selvästi pitempään kuin kilpailijoilla.

Nostoja