Draamaa Mass Effectin ja The Walking Deadin malliin – tässä marraskuun PlayStation Plus -pelit / Uutiset / pelaaja.fi

Draamaa Mass Effectin ja The Walking Deadin malliin – tässä marraskuun PlayStation Plus -pelit

31.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
13

Sony on paljastanut seuraavat PlayStation Plus -jäsenyydellä ladattavaksi saatavat pelit. 3. marraskuuta alkaen saataville saapuva uusi setti voi auttaa tällä kertaa terävöittämään erityisesti monien yleissivistystä, sillä mukaan joukkoon mahtuu pari klassikoksikin luokiteltavissa olevaa nimikettä.

Marraskuun PlayStation Plus -pelit ovat:

  • The Walking Dead - Season 2 (PS4)
  • Magicka 2 (PS4)
  • Dragon Fin Soup (PS4, PS3, Vita)
  • Mass Effect 2 (PS3)
  • Beyond Good and Evil (PS3)
  • Invizimals (Vita)

Vielä ennen uuden aallon saapumista plussalaiset ehtivät käydä lataamassa pleikkareilleen niin Broken Agen, Super Meat Boyn, Unmechanical Extendedin, Kickbeatin, Kung Fu Rabbitin kuin myös Chariotinkin. Vaihdoksen jälkeen ne poistuvat Plus-tarjonnasta.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Aijai jai tässä kuussa sai One:lle The Walking Deadin eka kauden. Sony päätti nyt sit pistää kakkos kauden ilmaseks Ps4:lle. ;)

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Nyt on kyllä hyvät pelit. Ikävä kyllä Mass Effect 2 omistan jo ja Walkin deadin oon jo nähnyt läpipeluun, mutta pääsempähän nyt kokeileen itse. Magicka 2 kelpaa myös, meinasin ostaa sen. Beyond good and evil voisi nyt sitten vihdoin läpäistä.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Jep jep... kuraa jälleen PS4:lle.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Kateeksi käy niitä jotka pääsevät viimeistään nyt kokemaan Beyond Good&Evilin ekaa kertaa. Huikaiseva peli ja ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa.

Käyttäjän Rätsetti kuva
Rätsetti

Perhana, tuli PS3:lle ostettua juuri Halloween alennuksista Walking Deadin 2 kausi... Noo onneksi se maksoi vain kuutisen euroa. Beyond Good & Evil löytyy myös kovalevyltä. Mass Effect 2 kelpaa kyllä, olen ykkösen joskus ostanut. Sitäkään tosin en ole vielä aloittanut.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tarjonta tavallaan vähän pettymys mutta toisaalta hyvä, että on jo koettua kamaa, niin ehtii pelailla muita hankintoja pois alta.

The Walking Dead S2 hankittu alennuksesta jo aikoja sitten ja Mass Effect 2:sta löytynyt julkaisusta asti keräilyversio. Beyond Good and Evil tuli pelailtua aikanaan pc:llä, tosin olen pari kertaa alesta meinannut ottaa uudestaan pelailuun, joten nytpä tuon saa ainakin jonoon odottelemaan.

Magicka 2 on kiinnostanut jo pitemmän aikaa ja ollut harkinnassa, joten loistava että tulee nyt tämän kautta. Dragon Fin Soupia voisi testata mutten usko iskevän. Invizimals ei soita mitään kelloja enkä muutenkaan Vitaa omista.

Näiden syiden takia siis kohdallani aika laimea kuukausi ja ainoastaan Magicka 2 valopilkkuna tarjonnassa. Objektiivisesti ajateltuna taas hyvä kattaus pelejä, vaikkakin uskon silti suurimman osan jo kokeneen nämä tärkeimmät.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Smiling Nik

Jep jep... kuraa jälleen PS4:lle.

Kura ei ole sana, jota noista peleistä kovin moni käyttäisi.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

[quote='käyttäjältä Smiling Nik']Jep jep... kuraa jälleen PS4:lle.[/quote]

Kura ei ole sana, jota noista peleistä kovin moni käyttäisi.

Minäpä käytän koska omaan oman mielipiteen :)

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Kolme nimekkäintä noista omistan, joten käteen ei tässä kuussa jää oikeastaan mitään.

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Kolme nimekkäintä noista omistan, joten käteen ei tässä kuussa jää oikeastaan mitään.

Sama vika. Itselläni on noista neljä. Mutta jos en viellä omistaisi niitä niin olisi erinomainen kuukausi, mutta magicka 2 kiinnostaa kovasti.