Dragon Age 4 on nyt virallisesti Dragon Age: Dreadwolf / Uutiset / pelaaja.fi

Dragon Age 4 on nyt virallisesti Dragon Age: Dreadwolf

2.06.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Dragon Age: Dreadwolf, Dragon Age 4,, Dragon Age, BioWare, Solas, roolipeli, EA, Electornic Arts

BioWare ja Electronic Arts ovat antaneet viimein virallisen nimen seuraavalle Dragon Age -sarjan osalle. Tälläkään kertaa uutuuspeli ei kanna järjestysnumeroa, vaan kulkee sen sijaan vastaisuudessa nimellä Dragon Age: Dreadwolf.

Nimellä viitataan ainakin jossain määrin Dragon Age: Inquisitionista tuttuun Solas-hahmoon, jonka osuudesta uuteen peliin on kiusoiteltu Dread Wolf -nimikkeellä jo aina vuonna 2018 julkaistusta ensiteaserista alkaen.

– Olit sitten tuttu Dragon Age -tarinoiden kanssa tai kokenut ne kaikki, Solasilta tutun nimen käyttäminen vihjaa eittämättä monista erilaisista mahdollisuuksista, joihin asiat voivat kulkea. Kaiken ytimessä on aiempien pelien tavoin kuitenkin sinä. Mikäli olet uusi Dragon Agen suhteen, ei sinun tarvitse huolehtia, ettet ole tavannut vielä antagonistiamme. Hän esittelee itsensä tarkemmin, kun aika on oikea, BioWare vihjaa blogissaan.

Mitenkään nopeasti Dragon Age: Dreadwolf ei ole vielä rientämässä saataville. BioWarella todetaan, ettei peli ole tulossa kauppoihin vielä tänä vuonna, joskin siitä on määrä kuulla vielä lisää seuraavan kuuden kuukauden sisällä.

Lähde: BioWare

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Ehkä vielä vanhainkodissa pääsen tätä viimein pelaamaan.

Noh leikki sikseen, toivottavasti kehitys oikeasti nyt kulkee eteenpäin ja pelistä on tulossa sellainen kuin tekijät visioivat, ilman ylempien herrojen lusikoita sopassa.

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Kumpis nyt olikaan tulossa ensiksi, uusi Mass Effect vai Dragon age?