Uuden Dragon Age -roolipelin päätuottaja jätti BioWaren / Uutiset / pelaaja.fi

Uuden Dragon Age -roolipelin päätuottaja jätti BioWaren

18.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Fernando Melo, bioware, dragon age, Morrison, päätuottaja, Dread Wolf, RPG

Peräti kaksi päätuottajaa on päätynyt jättämään BioWaren tällä viikolla. Ensin lähdön teki Anthemin parissa työskennellyt Ben Irving, jota on nopeasti seurannut perässä seuraavan Dragon Age -sarjan osan parissa hommia tehnyt Fernando Melo.

Melo teki ilmoituksen Twitterin puolella todeten, kuinka hän on jo jonkin aikaa pohtinut irtiottoa nykyisistä kaavoistaan ja halunnut suunnitella seuraavaa askelta elämässään. Melon mukaan nykyhetki oli hyvä aika lähdölle siinä mielessä, että siitä syntyy nyt vähiten häiriöä hänen projekteilleen.

BioWarella Melo ehtii vaikuttaa noin 12 vuoden ajan. Uuden Dragon Agen ohella hän toimi myös moninpelipuolen tuottajana Mass Effect Andromessa ja hajanaisemmissa tuottajatehtävissä Dragon Age: Originsin ja Dragon Age 2:n parissa.

Seuraavasta Dragon Agesta esiteltiin viime joulukuussa ensimmäinen lyhyt kiusoittelupätkä, joskin sisäpiiritietojen mukaan peli on vielä pitkän matkan päässä valmistumisesta. Jäähyväisviestissä työkavereilleen Melo totesi, kuinkan työnimellä Morrison kulkeva peli on hyvällä polulla muodostuakseen "definitiiviseksi Dragon Age -kokemukseksi".

Lähde: Fernando Melo (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mietin että minkä ihmeen Andromedan moninpelin mutta tuota oli näköjään itsekin tullut pelattua sen verran että kaikki trophyt koko pelistä. Ilmeisen mieleenpainuva moninpeli siis. Piti jopa googlettaa ja vasta sitten tuli etäisiä muistoja mieleen että joo, ehkä sitä on pelannutkin. Kolmosen moninpelin muistan paremmin.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Haiskahtaa uppoavalta laivalta.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

"Definitiivinen" Dragon Age kokemus saavutettiin jo Originsilla. Sen jälkeen ollaan menty jyrkkää alamäkeä, vaikka DA2 ja Inquisition ovat vielä ihan mukiinmeneviä ropeja.

Käyttäjän wisec kuva
wisec

Dragon Age Origins oli erinomainen, Dragon Age 2 oli huono/semiok ja Dragon Age Inquisition oli hyvä. Ei nyt hirveesti herätä luottamusta tälläisen uutiset. DA4 osalta en odota mitään, katsotaan sitten kun ilmestyy jos ilmestyy..