Dragon Age: Dreadwolf -pelikuvaa on putkahtanut julkisuuteen vuodetun videon välityksellä.

Verkkoon vuodetun pelivideon väitetään olevan peräisin Dragon Age: Dreadwolfin alpha-version pelitesteistä. Kyseessä on siis varsin varhaista pelikuvaa, mutta video antanee siitä huolimatta osviittaa lopullisen pelin suunnasta.

Dragon Age -sarjan aiemmista osista poiketen videolla nähdään toimintapainotteisempia taistelumekanismeja. Pelin kuvataan sisältävän puhtaasti tosiaikaista toimintaa, johon on otettu mallia vuoden 2018 God of War -toimintaseikkailusta.

Tiedot verkkoon jakanut Reddit-käyttäjä kertoo koko videon kestävän kaikkiaan 20 minuuttia, mutta tällä hetkellä jakelussa on pelkästään lyhyempi otos videolta. Lyhyellä videolla nähdään haarniskaan sonnistautunut miekalla ja kilvellä varustettu hahmo taistelemassa kahta vihollista vastaan. Videolla hahmo tyrmää vastustajan maahan hyppypotkuhyökkäyksellä ja jatkaa sitten perään miekallaan tekemällään erikoisiskulla.

Koko videon väitetään paljastaneen myös mahdollisuuden torjua hyökkäyksiä kilvellä ja suorittaa sitten vastahyökkäyksiä vihollisia vastaan. Tietoja paljastanut käyttäjä kertoo videon myös esittäneen rutkasti aiempia BioWare-pelejä sulavampaa hahmoanimaatiota sekä luonnollisemmin liikkuneita hiuksia.

BioWare ei ole paljastanut juurikaan yksityiskohtia Dragon Age: Dreadwolfista. Pelin kerrottiin kuitenkin viime vuonna olevan pelattavissa jo kokonaisuudessaan alusta loppuun saakka, mikä on positiivinen uutinen kehitystyön etenemisestä. Roolipelisarjan jatko-osalla ei kuitenkaan ole tällä hetkellä virallista julkaisuajankohtaa.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa