Dragon Age: Dreadwolf -pelikuvaa vuodettiin verkkoon – toiminta jäljittelee uutta God of Waria / Uutiset / pelaaja.fi

Dragon Age: Dreadwolf -pelikuvaa vuodettiin verkkoon – toiminta jäljittelee uutta God of Waria

5.02.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
4

Dragon Age: Dreadwolf -pelikuvaa on putkahtanut julkisuuteen vuodetun videon välityksellä.

Verkkoon vuodetun pelivideon väitetään olevan peräisin Dragon Age: Dreadwolfin alpha-version pelitesteistä. Kyseessä on siis varsin varhaista pelikuvaa, mutta video antanee siitä huolimatta osviittaa lopullisen pelin suunnasta.

Dragon Age -sarjan aiemmista osista poiketen videolla nähdään toimintapainotteisempia taistelumekanismeja. Pelin kuvataan sisältävän puhtaasti tosiaikaista toimintaa, johon on otettu mallia vuoden 2018 God of War -toimintaseikkailusta.

Tiedot verkkoon jakanut Reddit-käyttäjä kertoo koko videon kestävän kaikkiaan 20 minuuttia, mutta tällä hetkellä jakelussa on pelkästään lyhyempi otos videolta. Lyhyellä videolla nähdään haarniskaan sonnistautunut miekalla ja kilvellä varustettu hahmo taistelemassa kahta vihollista vastaan. Videolla hahmo tyrmää vastustajan maahan hyppypotkuhyökkäyksellä ja jatkaa sitten perään miekallaan tekemällään erikoisiskulla.

Koko videon väitetään paljastaneen myös mahdollisuuden torjua hyökkäyksiä kilvellä ja suorittaa sitten vastahyökkäyksiä vihollisia vastaan. Tietoja paljastanut käyttäjä kertoo videon myös esittäneen rutkasti aiempia BioWare-pelejä sulavampaa hahmoanimaatiota sekä luonnollisemmin liikkuneita hiuksia.

BioWare ei ole paljastanut juurikaan yksityiskohtia Dragon Age: Dreadwolfista. Pelin kerrottiin kuitenkin viime vuonna olevan pelattavissa jo kokonaisuudessaan alusta loppuun saakka, mikä on positiivinen uutinen kehitystyön etenemisestä. Roolipelisarjan jatko-osalla ei kuitenkaan ole tällä hetkellä virallista julkaisuajankohtaa.

Lähde: Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nabbis kuva
Nabbis

Olisihan tuota studio voinut inspiraatiota vaikka semmoisesta pelistä kuin Dragon Age Origin hakea, mutta mitä turhia heitetään nyt ne vähätkin rippeet siitä alkuperäisen sarjan osasta ja jahdataan taas jälleen kerran jotain muuta aikamme ilmiötä. mistä studiilla ei ole nyt noin muutenkaan mitenkään hyvää arvosanaa tullut.

Tulee vähän semmoinen fiilis että Biowaren sisällä ei taideta oikein tietää mitä ne studion pelit oikein tulisi olla tai mitä ne joskus on olleet.
Näitä olisi varmaan hirveän helpompi tehdä noin projekteina jos sitä visioita ei tarvisi joka toinen vuosi pelistä muuttaa, kun jollain muulla studioilla onnistuu ja täytyy sitä sitten johtoportaan mukaan lähteä jäljittelemään. ja toivotaan toivotaan että sitä "biowarem taikaa" on sitten jäljellä viimeiseen 6kk kun jotain pitäisi saada kaupanhyllylle.

Eipä tuota peliä niin odota vaan sitä jälkipyykkiä mitä sitten on luvassa jos tämä joskus valmistuu.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Olisihan se kiva kun studio tekisi omaa juttuansa. Copy paste meininki harvoin toimii edukseen. Varsinkin jos verrataan siihen mistä asiat on kopioitu. Eipä tule turhan innolla odotettua.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Peli on ollut ongelmissa alusta asti matkiessaan milloin mitäkin trendiä, joko online/moninpelibuumia tai nyt GoW-mekaniikkaa, ja vaihtaa täten muotoaan jatkuvasti. Ei epäilystäkään että siellä on painostavat studion pomot sotkeutumassa kehitykseen koko ajan samalla kun ovi käy kehittäjien toimesta. Antaisivat tiimin nyt vaan tehdä pelinsä rauhassa!

Käyttäjän Kiki kuva
Kiki
Lainaus Nelia19

Ei epäilystäkään että siellä on painostavat studion pomot sotkeutumassa kehitykseen koko ajan samalla kun ovi käy kehittäjien toimesta. Antaisivat tiimin nyt vaan tehdä pelinsä rauhassa!

Niin, siis, noinhan siellä kävikin. Anthemin "full singleplayer, co-op experience"-kokeilun jälkeen julkaisija ja kehittäjä päättivät että palataan takaisin täyteen yksinpeliin, vailla mitään multiplayer-sälää mitä EA vuosia sitten siihen halusi mukaan. Että pallo takaisin kehittäjille.
Huomattavaa tosin koko Anthem-jutussa on sitten se, kuinka touhu oli pitkälti täysin Biowaren käsissä ja kuinka pahasti se pallo putosi sieltä päädystä.