Dragon Age: Dreadwolfin kehitystiimi menetti yhden avainhenkilöistään – Mass Effect -veteraani jätti BioWare-studion / Uutiset / pelaaja.fi

Dragon Age: Dreadwolfin kehitystiimi menetti yhden avainhenkilöistään – Mass Effect -veteraani jätti BioWare-studion

24.01.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
3

BioWare on menettänyt yhden pitkäaikaisista työntekijöistään.

Jade Empiren sekä Mass Effect -pelisarjan käsikirjoittajana sekä Mass Effect: Andromedan luovana johtajana toiminut Mac Walters on lopettanut studion palveluksessa. Walters työskenteli Biowaren leivissä yhteensä 19 vuoden ajan.

Ennen lähtöään Walters toimi työn alla olevan Dragon Age: Dreadwolfin kehityksen johtotehtävissä. Walters ehti toimia projektin tuotantojohtajan roolissa vuoden ajan.

Waltersin mukaan päätös lähtemisestä syntyi viime vuoden lopussa, vaikka 19 vuoden työura BioWarella tekikin päätöksestä vaikean. Hän ei ole kertonut, mitä hän aikoo tehdä urallaan seuraavaksi. Waltersin profiili LinkedIn-sivustolla kertoo hänen pitävän tällä hetkellä taukoa urastaan.

Dragon Age: Dreadwolfilla ei ole vahvistettua julkaisuaikataulua. Pelistä on toistaiseksi paljastettu vain niukasti tietoa, mutta pelin vahvistettiin viime kesänä kertovan aiemmista peleistä tutun Solas-hahmon taustatarinaa, joskin tällä kertaa pahiksen roolissa.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän GrumpyOldMan kuva
GrumpyOldMan

Hienon uran teki Mac Walters Biowaren keskeisissä peliprojekteissa.

19 vuotta on pitkä aika samassa työpaikassa, vaikka ne työtehtävät varmasti on vuosien aikana vaihdelleet. Joskus on kuitenkin hyvä pitää se "luova tauko" ja miettiä mitä seuraavaksi haluaisi elämässään tehdä.

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

ei hirveästi ole odotuksia fortnite ageen. Sen verran alkuperäisestä porukasta lähtenyt ajan mittaan.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus
Lainaus Joulupukki

ei hirveästi ole odotuksia fortnite ageen. Sen verran alkuperäisestä porukasta lähtenyt ajan mittaan.

Sick burn, brah.