Dragon Age III kauppoihin ensi vuonna – ensitraileri julki / Uutiset / pelaaja.fi

Dragon Age III kauppoihin ensi vuonna – ensitraileri julki

10.06.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Dragon Age -saaga saa jatkoa ensi vuoden syksyllä. BioWare julkisti tiedon osana Electronic Artsin E3-lehdistötilaisuutta, jossa yhtiö tarjosi myös ensikatsauksen Frostbite 3:a hyödyntävään Dragon Age III: Inquisitioniin uudella trailerilla.

Esimakua tarjoavan videon löytää ohesta. Sen pitäisi koostua tyystin aidosta pelikuvasta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Milkshake kuva
Milkshake

Hyvältä näyttää. Odotan peliä todella paljon, sillä kuulun siihen pieneen vähemmistöön, joka todella piti Dragon Agesta II: sta.

Ja Varric. Oi, kuinka rakastankaan tuota hahmoa.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Samaan vähemmistöön kuulun minäkin. Kakkosen Mass Effect-tyyli puri itseeni paljon paremmin kuin ykkösen tuppisuinen päähahmo. Toivottavasti kolmonen pysyy Mass Effect-tyylisessä kerronnassa kakkosen feilaamisesta huolimatta.

Käyttäjän KcK__ kuva
KcK__

Tämä on kyllä se odotetuin peli omalla listallani. Origins ja DA kakonen tullu pelattua niin monta kertaa läpi että kyllä kelpais jo päästä uuden kimppuun. Mutta hyvä että ottavat aikansa tämän kanssa. Koska kyllähän kakkos osassa hosuminen näkyi vaikka pelistä nautinkin. Nyt pitääkin sitten alkaa pohtia että mille alustalle tämän hankkii. Savet olis pleikkarilla ja peeceellä. Kai se on peeceen päivittämisen paikka.

Ja oli mukava nähdä Morriganin palaavan takaisin ainakin jossain määrin, ja Varricin!

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Milkshake

Hyvältä näyttää. Odotan peliä todella paljon, sillä kuulun siihen pieneen vähemmistöön, joka todella piti Dragon Agesta II: sta..

Damn. Itsellä kiinnosti aikoinaan DA-sarja mutta juuri tuo toisen osan mielipiteiden jako / osittainen lyttäys sitten lykkäsi ostohaluja. Mass Effectit kuitenkin on maistuneet ja kaveri kertoi tuon olevan muistaakseni joiltain osin jopa parempaa settiä. Ei kai tuota uusinta voi ostaa ellei kiri vanhoja pelejä ensin kiinni :P

Käyttäjän heikki993 kuva
heikki993

Itekki tykkäsin DA2sta, mutta pakko kyllä myöntää että siitä välillä huomas että Biowarelle ei annettu kunnolla aikaa kehittää sitä.

Käyttäjän Laura sfa kuva
Laura sfa

Tätä odotin kyllä kaikista peleistä eniten, mutta harmittavan vähän siitä lopulta mitään paljastettiin. Origins ja DA2 on kyllä lisäosineen molemmat kans tullu pelattua läpi moneen kertaan, mutta kun tässä on vielä yli vuosi aikaa seuraavaan osaan, niin ehkä vielä ainakin yhdet eeppiset läpipeluut voisi tehdä.. ja luoda mahdollisimman täydellisen pohjan seuraavalle pelille :P
Ja mäkin tykkäsin kyllä tosi paljon myös kakkososasta. Erilaisuus ekan pelin kanssa ei niinkään haitannut, ainoastaan ympäristöjen loputon kierrättäminen oli ärsyttävää.. Mutta hahmot oli mielenkiintoisia, taistelu oli vauhdikkaampaa ja tarina kulki hyvin.. ekalla pelikerralla sai mut jopa todella yllättymään.