Dragon Age: Inquisition korjaantuu tänään - Paitsi ei Xbox Onelle / Uutiset / pelaaja.fi

Dragon Age: Inquisition korjaantuu tänään - Paitsi ei Xbox Onelle

9.12.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
3

BioWare on ilmoittanut Dragon Age: Inquisition -pelin saavan tänään korjauspaketin. Paketti ilmestyy pc:lle, PS3:lle, PS4:lle sekä Xbox 360:lle. Xbox Onen kojauspaketti tulee myöhemmin. Tarkempaa syytä Xbox Onen korjauspaketin myöhästymiselle ei kerrottu, mutta pelin tuottaja Scylla Costa sanoi BioWaren blogissa, että myös Xbox One -versiota paranteleva patch tulee mahdollisimman pian.

Korjauspaketti parantaa pelikokemusta monin tavoin. Huomionarvoisin parannus tulee pelin pc-versioon. Monet pelaajat ovat valittaneet, miten pelin hiiri/näppäimistö-yhdistelmä on epäkäytännöllinen, ja peli toimii paremmin pc:lläkin konsoliohjaimella pelattuna. Patch parantelee tätä ongelmaa muuntelemalla näppäinasetuksia käytännöllisempään muotoon.

Monet pelaajat ovat huomanneet, että ryhmässä mukana olevat hahmot ovat olleet varsinaisia tuppisuita, eivätkä he höpötä samaan tapaan kuin luvattiin. BioWare on tunnustanut ongelman ja kertonut, että myös tähän tunnelman latistajaan tulee korjauspaketti lähitulevaisuudessa.

Lähde: Eurogamer.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Oikeastaan mitään muuta ongelmaa ole ollut kuin se että Havenissa peli tykkää tökkiä. näppis+hiiri combo oli ihan hirveä niin on tullut pelattua ihan vain Dualshock 4:lla, voisi kuitenkin tuon päivityksen jälkeen testailla näppis+hiiri combolla uudestaan. Peli kyllä vaikuttanee hyvältä, tuntuu että olen vasta ihan alussa vaikka kellossa näkyy jo se kymmenisen tuntia.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Itsellä kellossa 70 tuntia, eikä se nyt kyllä lopussakaan vielä tunnu olevan :D

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Jaahas! Nautinto vaan paranee kunhan saan pelin joskus aloitettua.