Dragon Age: Inquisition saa lisää ilmaista sisältöä, beetatesti luvassa / Uutiset / pelaaja.fi

Dragon Age: Inquisition saa lisää ilmaista sisältöä, beetatesti luvassa

15.02.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3

Dragon Age: Inquisitionin tuleva päivitys tuo mukanaan lisää ilmaista sisältöä.

Tavanomaisten korjausten ja parannusten lisäksi uuden päivityksen myötä peliin saadaan jo Dragon Age II:sta tuttu Black Emporium -kauppa, joka myy harvinaisia, voimakkaita aseita ja esineitä. Edellisen osan tapaan kaupasta löytyy myös taikapeili, jonka avulla pelihahmonsa ulkonäköä ja ääntä voi muuttaa pysyvästi.

Inkvisition Skyhold-tukikohtaan päivitys lisää mahdollisuuden varastoida tavaroita. Pelaajat voivat päivityksen saavuttua myös värjätä varusteitaan erilaisin väriainein.

BioWaren mukaan kehitysprosessin vauhdittamiseksi päivitystä tullaan ensin kokeilemaan suljetussa beetatestissä pc:llä. Studio toivoo testin avaavan suoran kommunikaatioväylän pelaajien ja kehittäjien välille. 

Pc-pelaajat voivat hakea Dragon Age: Inquisitionin uuden päivityksen beetatestaajiksi Dragon Age Keep -sivuston kautta lähitulevaisuudessa.

Lähde: BioWare Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Nuo ei paljoa pelikelloon tuo lisää, mutta ei se 100 tunnin jälkeen ole tarpeellistakaan.
Ihan kivoja päivityksiä kummiskin. Tulee varmana kaikkia käytettyä.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

itse suorastaan inhoon tässä pelissä tota miten questit tuolta pöydästä hoidetaan ja itse juonellisia questia on todella vähän

Käyttäjän Carpathian kuva
Carpathian

Noniiin! Jos kohta vaikka voisi uudelleen yrittää pelata tätä kun kerta varastokin lisätään. Vielä kun ehkä kenties joku nero saisi no spiders modin aikaiseksi jossain kohtaa, niin olisin erittäin tyytyväinen. Tuskallista olla fantasiapelien fani ja samalla kärsiä tuskallisesta araknofobiasta, oli kyseessä sitten oikeat hämähäkit tai pikselihämpyt.

Nostoja