Dragon Age: Inquisition saa uuden laajennuksen – pääpeli saatavilla nyt EA Accessista / Uutiset / pelaaja.fi

Dragon Age: Inquisition saa uuden laajennuksen – pääpeli saatavilla nyt EA Accessista

5.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

BioWaren fantasiaroolipeli Dragon Age: Inquisition on saamassa ensi viikolla uutta sisältöä. Saksan Gamescom-pelimessuilla pelitalo on tuonut julki The Descent -laajennuksen, jonka se on aikeissa kiikuttaa Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle alkaen elokuun 11. päivä.

The Descentissa pelaajat usutetaan tutkimaan tällä kertaa maanalaista Deep Roads -tieverkostoa, josta olisi tarkoitus löytää syy Thedasia vaivaaviin maanjäristyksiin. Matkan varrella pelaajat voivat varautua kohtaamaan uusia hahmoja ja oppimaan lisää kääpiöiden historiasta, minkä lisäksi monet uudet aarteet odottavat tietysti myös uudessa laajennuksessa ottajaansa.

Uusi laajennus lähestyy varsin oivalliseen aikaan, sillä tänään Dragon Age: Inquisition on liittynyt Xbox Onella osaksi EA Access -palvelun lahjapelitarjontaa. Jos hallusta siis vain löytyy maksullinen EA Access -jäsenyys, voi pelin ladata konsolilleen nyt ilmaiseksi.

Hintatietoja The Descentin suhteen ei vielä ole paljastettu. Oletettavasti se on kuitenkin maksamassa Inquisitionin Jaws of Hakkon -laajennuksen tapaan noin 15 euroa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Kun kaikki lisärit on tullut, niin voisi harkita ostamista, sillä pääpelistä pidin paljon. Oli vuoden peli minulle. Mutta tällä hetkellä menee rahat ihan kunnon peleihin, niin ei ole varaa lisäreitä ostaa.

Käyttäjän Core kuva
Core

EA Access master race!

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

W3:n jälkeen kokeilin miltä tuntuu pcllä kun sai kuusi tuntia kokeilla ilmaiseksi. Pelasin siihen asti että pääsi itse liikkumaan, jäätävää ripulia.

Nostoja