Dragon Age: Inquisitioniin uutta sisältöä ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Dragon Age: Inquisitioniin uutta sisältöä ilmaiseksi

17.12.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Dragon Age: Inquisition sai uutta sisältöä ilmaiseksi ja rahaa vastaan

BioWaren Dragon Age: Inquisition -roolipeli on saanut uutta sisältöä tuoreessa päivityksessä.

Destruction-päivitys keskittyy Dragon Age: Inquisitionin moninpelin täydentämiseen. Päivitys täydentää olemassaolevia moninpelialueita uusilla poluilla pelaajien kuljettavaksi. Lisäksi mukana on uusia villejä eläimiä ja olentoja, jotka vaikuttavat taisteluiden kulkuun käymällä sekä pelaajien ohjaamien sankarien että heitä vastaan asettuvien pahisten kimppuun.

Ilmaisen sisällön ohella Dragon Age: Inquisition sai myös uutta maksullista sisältöä. Dragon Age: Inquisitionin tavallisen version hankkineet pelaajat voivat nyt täydentää pelinsä Deluxe-malliin n. 10 euron maksua vastaan. Deluxe-malli sisältää oman valtaistuimen sekä kaksi ratsua pelaajien käyttöön. Lisäksi mukana on ladattava musiikkiraita sekä varustekirstuja Dragon Age: Inquisitionin moninpeliosioon.

Viime kuussa julkaistu Dragon Age: Inquisition on saatavilla Windowsille, PS3:lle, PS4:lle, Xbox 360:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Bioware

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Hienoa!

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Eikö tuo Deluxe edition tosiaan muuta sisältöä tarjoa kuin nuo uutisessa mainitut? Melkosia hintoja ainakin fyysisestä deluxe editionista joutuisi makselemaan, kun muistaakseni sillä on hintaa noin 80 euroa.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Ihan mukavasti kamaa kympillä.