Dragon Age: Inquisitionin julkaisu viivästyy / Uutiset / pelaaja.fi

Dragon Age: Inquisitionin julkaisu viivästyy

22.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
12

Electronic Arts ja BioWare ovat lykänneet Dragon Age: Inquisitionin julkaisua. Peliä odotettiin alkujaan Suomeen lokakuun 9. päiväksi, mutta nyt julkaisupäivä osuukin marraskuun 21. päivän tienoille.

Myöhästymisen syy on se perinteinen: kehittäjät tarvitsevat hieman lisäaikaa pelin viimeistelyyn. Tämä tarkoittaa esimerkiksi niin bugien korjausta kuin myös ylipäätänsä sen varmistamista, että kaikki toimii muutenkin juuri niin kuin BioWare haluaa.

Dragon Age: Inquisition on kehitteillä niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin myös pc:llekin.

Lähde: Dragon Age (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Hitsit, ei tule mitään hyvää peliä vähään aikaan.
Paitsi noita uusintajulkaisuja.

Käyttäjän Vikke172 kuva
Vikke172

"No. No! That's not true! That's impossible!"

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Kunhan nyt edes tämän vuoden puolella tulisi, kun kaikki muut kiinnostavat tapaukset ovat jo siirtyneet ensi vuoteen. Onpahan tosin paremmin aikaa pelata vanhmepia pelejä, joihin ei aika riittänyt aiemmin.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Katoin Trailerin eka kertaa, vaikka varaus ollu jo varmaan vuoden. En oo tahalleen vältelly, mut eipähän oo tarvinnu niin perkeleesti hypettää itteä.

Käyttäjän jani kuva
jani

Harmi/hyvä juttu. Odotus pitenee, mutta peli todennäköisesti paranee.

Käyttäjän Laura sfa kuva
Laura sfa

No, tavallaan kun suhteuttaa odottajan näkökulmasta, niin mitäpä reilu kuukausi enää tekee kolmen vuoden odotukseen... Huoh, kyllä se sieltä vielä ilmestyy.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Itse en kyllä pidä odottelua hyvänä, mieluummin laittaisivat useita kuukausia lisää kehitysvaraa julkaisupäivämääriin ja aikaistaisivat jos siihen on tarvetta kuin näin päin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hyvä. Nyt pelillä on suurempi mahdollisuus päätyä hyllyyn. Tosin siltikin erittäin suuri ehkä. Niin paljon mielenkiintoisempiakin pelejä tulossa.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Huh, onneksi vielä tänä vuonna...

Käyttäjän dumbguyfin kuva
dumbguyfin

Itselleni vuoden odotetuin peli, eikä n.1,5kk lykkäys ainakaan minua haittaa, jos peli on julkaisussa kunnossa (kohtuullisen bugiton).