Dragon Age -sarjan johtoporras muuttuu taas – luova vetäjä Matt Goldman jättää BioWaren / Uutiset / pelaaja.fi

Dragon Age -sarjan johtoporras muuttuu taas – luova vetäjä Matt Goldman jättää BioWaren

24.11.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Dragon Age, Dragon Age 4, BioWAre, Matt Goldman, EA,

Dragon Age -sarjan vanhempi luova johtaja Matt Goldman on jättänyt BioWaren. Asia tuli ensin julki Kotaku-sivuston käsiin saamastaan BioWaren työntekijöille lähetetystä sähköpostista.

Electronic Arts on sittemmin varmistanut asian medialle antamassaan lausunnossa. Siinä kuvaillaan, kuinka parhaillaan työn alla oleva uusi Dragon Age -peli on edelleen silti hyvissä käsissä ja jatkaa edelleen matkaa kohti kehittäjien visiota.

Sähköpostiviestin mukaan Goldmanin lähtö BioWarelta on tapahtunut osapuolien yhteisenä päätöksenä, joskaan muuten tapausta ei ole pohjustettu. Viestissä myös vakuutellaan, että pelitalo on omistautunut tekemään yhä korkealaatuisen Dragon Age -pelin, jota ei julkaista ennen kuin se yltää BioWaren standardeihin.

Goldman päätyi Dragon Age -sarjan johtoasemaan vuonna 2017, kun tämän edeltäjä Mike Laidlaw jätti studion. Alkujaan Goldman liittyi BioWaren riveihin jo vuonna 1998 ja ehti toimimaan esimerkiksi Dragon Age II:n, Dragon Age: Inquisitionin ja Jade Empiren taidepuolen vetäjänä. BioWare-uransa keskellä hän ehti työskennellä lisäksi Halo Warsin taiteen parissa Ensemble Studiosilla.

Goldmanin seuraajaa ei ole nimetty ainakaan julkisesti.

Mitä tulee uuteen Dragon Ageen, sen esittely on vielä toistaiseksi ollut sen verran varovaista, ettei pelille ole annettu vielä edes virallista nimeä. Julkaisuajankohtakin on vielä enemmän tai vähemmän vielä auki.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.