Dragon Age -sarjan luoja julkisti uuden tarinavetoisen studion ja pelin – ”Murskaamme unelmasi” / Uutiset / pelaaja.fi

Dragon Age -sarjan luoja julkisti uuden tarinavetoisen studion ja pelin – ”Murskaamme unelmasi”

18.09.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
0
Dragon Age, David Gaider, Summerfall Studios, Liam Esler

BioWarella lähes kaksi vuosikymmentä työskennellyt käsikirjoittajaveteraani David Gaider on paljastanut perustaneensa uuden Summerfall Studiosin yhdessä Obsidianilta lähteneen Liam Eslerin kanssa.

Studion kerrotaan keskittyvän hahmo- ja kerrontavetoisiin peleihin, ja ensimmäinen projekti on ”kuvitettu hahmovetoinen seikkailupeli”. Tämän Kickstarter-kampanja käynnistetään 10. lokakuuta, mutta sitä ennen pelistä kerrotaan lisää jo ensi viikolla PAX Aus -tapahtumassa.

Toistaiseksi pelin vihjaillaan ”murskaavan unelmasi ja repivän sydämesi irti… kaikkein parhain mahdollisin tavoin”. Gaider ja Esler toimivat uuden pelin vetäjinä.

Gaider työskenteli BioWarella 17 vuoden ajan ja työskenteli muun muassa Baldur’s Gate 2:n, Star Wars: Knights of the Old Republicin sekä Dragon Age -pelien parissa.

Liam Eslerin aiempiin meriitteihin lukeutuvat puolestaan roolit Beamdogilla ja Obsidianilla, joissa hän auttoi muun muassa Baldur’s Gaten ja Icewind Dalen Enhanced Editionien sekä ensimmäisen Pillars of Eternityn parissa.

Lähde: Summerfall Studios

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.