Dragon Quest 10 yksinoikeudella Wiille / Uutiset / pelaaja.fi

Dragon Quest 10 yksinoikeudella Wiille

10.12.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
22

Dragon Quest 10:n on vahvistettu ilmestyvän yksinoikeudella Nintendon Wii-konsolille. Dragon Quest on yksi Japanin suurimpia pelisarjoja. Peli nostaa todennäköisesti ilmestyttyään Wiin myyntiä räjähtävästi Japanissa. Asiasta uutisoi GoNintendo, joka on vahvistanut tietonsa suoraan Square Enixiltä.

Dragon Quest IX julkaistaan yksinoikeudella DS:lle ensi vuoden alkupuolella.

Lähde: GoNintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

Ensin DS:lle ja sitten Wiille. Nintendo printtaa rahaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Ensin DS:lle ja sitten Wiille. Nintendo printtaa rahaa."
Aivan samaa mieltä, mutta miten peli mahtaa pärjätä muualla kuin Japanissa?Se jää nähtäväksi...

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Aika kova veto. Hyvällä säkällä peli ilmestyy vielä ensi vuoden puolella, kun Wiin kehitys ei vaadi niin paljon kuin HD-konsolien. Tosin kun katselee DQIX:n aikataulua, niin voimme odotella peliä sen perusteella aikaisintaan vasta 2010 kesällä, todennäköisesti 2010 jouluna.

Mutta Nintendo sai kyllä kerta heitolla taas HC-pelaajat (ainakin Japanissa) huomioimaan Wiinkin. Ei sillä että tämä olisi tarpeeksi, mutta vain Nintendon suurimpien nimien julkistus olisi voinut olla merkittävämpi juttu. Ja loppujen lopuksi DQX voi olla jonkinlainen juttu lännessäkin, kun DQ yrittää kasvattaa sitä mainetta remakeilla DS:llä. Olisiko enää paremmin voinut DQX:n Wiille tuloa valmistella?

Käyttäjän Tapza kuva
Tapza

Mahtava uutinen. Dragon Quest VIII oli kaikesta perinteisyydestään ja lukuisista RPG-kliseistään huolimatta eräs PS2:n hienoimpia pelejä. Kun DQIX ilmoitettiin julkaistavaksi, rupesin välittömästi uneksimaan pelisarjan saapumisesta myös Wiille (sitä Sword-spin offia ei lasketa), joten ainakin itselläni tämä kybä meni välittömästi odotetuimpien Wii-pelien listalle.

Kuvitelkaapa muuten sitä räjähdystä, joka Japanissa tapahtuu kun peli saapuu kauppoihin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vois ostaa ton ds dragon quest 9 ihan tutustuakseen sarjaan et pääsee vähän lämmiteleen tätä varten sitten kun tulee

Käyttäjän Temathael kuva
Temathael

Hienoa. Tulee kyllä hankittua varmasti ropejen ystävänä. Jahka nyt tulee...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ihana juttu! Just kun mä ajattelin, että japskiropee ei ole edes horizontissa, ni sitten tulee tämä! Odottelua helpottamaan pitää vain ostaa Xbox360 ja Final Fantasy tohon väliin. Mulle vuoden paras uutinen!!!

Käyttäjän Lavaeolus kuva
Lavaeolus

Joopa joo siis tätä "DS ja Wii" julkasuja mm. FF Crystal Chronicles EoT joku DS portti Wiille..siis lol kyllähän tällä saadan peliä myytyy enempi kun on näitä DS/Wii tukia, mutta jos se haittaa sen kotikonsoli version tasoa niin..joo siinon niin valtavasti järkeä omasta mielestäni..

Joku vierailija varmaan huomauttaa kohta, että Wii ja DS:hän ovat ihan samaa tasoa graffaltaan etc. ettei siitä mitään haittaa ole. Hah. :E

Vielä uutisesta tarkemmin. DQ on jäänyt kyllä itseltäni omalta osalta täysin kokematta :O. Olen kyllä kuulut , että Japanissa DQ olisi jopa suositumpi kuin FF:kin?..nohjoo. o.O

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nyt vain toivon suuresti sitä, että Square Enix panostaa tähän peliin yhtä suuresti kuin panosti SNES-aikakaudella. Muut kuin Nintendon pelit ovat jääneet nääs melko viimeistelemättömiksi Wiillä.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Hieno asia, Wii jos mikä kaipaa hyvää ropelettavaa, ja nyt viimein sitä alkaa joten kuten tulla. Ensin Tales of Symphonian jatko-osa, nytten DQ!! Eihän tuon härvelin osto ehdi edes kaduttaa.