PS2:n roolipeliklassikko ahdettiin pelattavaksi mobiililaitteille

Square Enix on päättänyt julkaista Dragon Quest VIII:n uudelleen mobiililaitteille kosketusnäyttökontrolleineen kaikkineen.

1.6.2014 16:11

PlayStation 2:n roolipelitarjontaan lukeutunut Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King on pelattavissa nyt myös mobiilisti. Square Enixin toimesta peli on saanut tällä viikolla julkaisunsa sekä Android- että iOS-laitteilla 18 euron hintalappusta kantaen.

Alkujaan Japanissa vuonna 2004 debyyttinsä tehnyt Dragon Quest VIII oli Square Enixin ja nykyisin paremmin Ni no Kunista tunnetun Level 5 -pelitalon yhteistyöprojekti. Peli saavutti Euroopan reilun vuoden verran myöhemmin ja oli näin ensimmäinen Dragon Quest -pääsarjan osa, joka koskaan julkaistiin PAL-alueella.

Peli ei ollutkaan yhtään huonompi vaihtoehto tutustua sarjaan, sillä se on kerännyt laajalti kehuja niin pelaajien kuin kriitikoidenkin toimesta. Level 5:n hyvä työ varmistikin, että se vastasi myöhemmin myös Dragon Quest IX:n tuomisesta DS:lle.

Square Enix varoittelee, ettei Dragon Quest VIII:n virallisen mobiiliversioiden pitäisi toimia jailbreakatuilla laitteilla.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa