Dragon Quest Builders 2 julkistettiin – veden alta paljastuu tällä kertaa kokonaan uusi tutkittava maailma / Uutiset / pelaaja.fi

Dragon Quest Builders 2 julkistettiin – veden alta paljastuu tällä kertaa kokonaan uusi tutkittava maailma

6.08.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3

Square Enix on julkistanut Dragon Quest Builders 2:n olevan parhaillaan kehitteillä PlayStation 4:lle ja Nintendo Switchille.

Yhtiö esitteli samassa yhteydessä myös upouutta pelikuvaa tulevasta jatko-osasta, joka päästää pelaajat tällä kertaa myös uimaan ja sukeltamaan. Ensimmäisessä osassa veden koskettaminen palkittiin kuolemalla, mutta jatko-osassa veden alta näyttäisi löytyvän kokonaan uusi maailma tutkittavaksi. Lisäksi pelaajat pystyvät myös liitämään, mikä nopeuttaa matkantekoa maan päällä.

Ensimmäinen Dragon Quest Builders julkaistiin vuonna 2016 PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle ja PS Vitalle. Suosittuun roolipelisarjaan perustuva peli yhdistää alkuperäistuotoksista tutun tarinankerronnan Minecraft-pelistä tuttuun rakenteluun ja materiaalien keruuseen.

Dragon Quest Builders 2 on kehitteillä PlayStation 4:lle ja Nintendo Switchille.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Switch-versio on pakkohankinta, halusin jo DQ Builders ykköstä Switchille, mutta päättivät kasata DQ Heroes 1&2 sen sijaan, huono päätös sillä olisin ostanut Switchin julkiaisussa jos tuo peli olisi tullut sille.

Käyttäjän Johanna Puustinen kuva
Johanna Puustinen

Vihdoin Switchille julkaisu, jonka odotuksesta halkean. Perun kaikki tämän viikon blogipuheeni!

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Toi hame on vähän outo, mutta tulee tää hankittua heti ku ilmestyy!

Nostoja