Dragon Quest XI paljastuu pala palalta – tässä viimeisimmät kuvat ja video roolipeli-ikonin paluusta / Uutiset / pelaaja.fi

Dragon Quest XI paljastuu pala palalta – tässä viimeisimmät kuvat ja video roolipeli-ikonin paluusta

30.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Square Enix on ryhtynyt puskemaan Dragon Quest XI:tä aina vain vahvemmin julkisuuteen Japanissa. Hiljattaisten esittelyvideoiden rinnalle on nyt viimeisinä päivinä saatu ensinnäkin uusia virallisia ruutukaappauksia pelin PlayStation 4- että 3DS-versiosta, minkä lisäksi japanilainen NHK-televisiokana vilautti seikkailusta muutamia pikaisia videomaistiaisia pelisarjan 30 vuotta kestäneen taipaleen kunniaksi.

Uudella materiaalilla Dragon Quest XI:n taisteluihin on saatu ensimmäinen silmäys ja samalla myös mahdollisuus lentää lohikäärmeellä on vahvistunut. Jonkinlainen leiriytymisominaisuus tullaan pelissä vielä myös ilmeisesti näkemään ja se vaikuttaisi mahdollistavan niin pelihahmojen haavojen parantamisen, varusteiden rakentelun kuin rukoilemisenkin (eli näillä näkymin siis tallentamisen).

Videon voi katsastaa ohesta. Ruutukaappauksia löytää ylhäältä uutiskuvan alla olevasta galleriasta.

Japanissa Dragon Quest XI julkaistaan ensi vuonna. Peli on PlayStation 4:n ja 3DS:n lisäksi virallisesti suunnitteilla myös Nintendon uudelle Switch-konsolille. Länsijulkaisua millekään versioista ei ole vielä vahvistettu.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja