Drakengard 3 liekittää Euroopan erikoisversiolla

Drakengard 3:n jäädessä Euroopassa vain latausmuodossa jaettavaksi peliksi pyrkii Square Enix hyvittämään asian julkaisemalla pelistä hyvin rajatun määrän erikoisversioita.

3.4.2014 11:45

Toukokuun pelijulkaisujen joukkoon ujutettu toimintaroolipeli Drakengard 3 on saamassa Euroopassa erikoisversion. Kyseessä pitäisi olla myös nimenomaan varsin erityisestä tuotoksesta, sillä 70 euroa maksavaa pakettia valmistetaan täkäläisiä markkinoita varten vain 2 000 kappaletta ja ne myydään yksinoikeudella Square Enixin oman verkkokaupan kautta.

Erikoisversio on Square Enixin reaktio Drakengard-fanien antamaan palautesumaan. Pelisarjan ystävistä monet ovat olleet varsin katkeria päätöksestä, että Eurooppaan peli saapuu vain digitaalisesti ladattavana versiona. Erikoisversion avulla eurooppalaisetkin voivat siis saada nyt myös jonkinlaisen fyysisen todisteen pelin olemassaolosta.

Drakengard 3:n erikoisversio tarjoaa ostajalleen itse pelin latauskoodin ohella 160-sivuisen pienoisromaanin, valituilla musiikkikappaleilla kyllästetyn CD:n, kaksipuolisen julisteen ja hieman ladattavaa lisäsisältöä. Lisäsisältönä peliin saa ylimääräisen asusteen päähenkilö Zerolle ja tämän Mikhail-lohikäärmelle, yhden ylimääräisen One-hahmolla pelattavan kentän sekä mahdollisuuden käyttää alkuperäistä japaninkielistä puhetta.

Käsiksi Drakengard 3:een päästään näillä seuduilla 21. päivä toukokuuta PlayStation 3:lla. Pohjois-Amerikassa peliä kaupitellaan levyn kera jo päivää aiemmin.

Lähde: Square Enix Blog

Lisää luettavaa