Driveclub-kaaoksen korjailu se vain jatkuu – ilmaista hyvityssisältöä luvassa / Uutiset / pelaaja.fi

Driveclub-kaaoksen korjailu se vain jatkuu – ilmaista hyvityssisältöä luvassa

15.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Reilu kuukausi sitten PlayStation 4:lle julkaistu autopeli Driveclub kärsii edelleen teknisistä ongelmista. Pelin luonut pelitalo Evolution Studios onkin kuluvalla viikolla vahvistanut Driveclubin virallisilla Facebook-sivuilla, että koska työt palvelinongelmien korjaamisen suhteen jatkuvat vieläkin, tullaan pelin pelaajille lähitulevaisuudessa antamaan hieman ilmaista lisäsisältöä hyvityksenä tapahtuneesta.

Marraskuun 26. päivän koittaessa eurooppalaiset Driveclub-pelaajat voivat käydä lataamassa itselleen veloituksetta niin The Ignition- ja Photo-Finish Tour -lisäsisältöpaketin kuin myös kaksi näihin liittyvää autojen ulkoasuun keskittyvää muuta sisältöpakettia. Näillä kaikella peli laajenee yhteensä muun muassa viidellä uudella autolla, 22 uudella ajotapahtumalla ja kymmenellä uudella trophylla.

Kyseiset sisältöpaketit kuuluivat alkujaan osaksi Driveclubin kausikorttia. Hyvityksenä kausikortin ostajille Evolution Studios ja Sony ovatkin luvanneet, että ilmaiseksi annettu sisältö tullaan korvaamaan myöhemmin uudella vastaavanlaisella auto- ja kisasisällöllä, johon päästään käsiksi ensi vuoden kesällä.

Tulevana tiistaina Driveclub-pelaajat voivat valmistautua vastaanottamaan myös uuden päivityksen. Sen tarkoituksena on muun muassa parannella Driveclubin moninpelin fysiikoita ja löysentää hieman pelin mutkien oikomista valvovaa sääntöjärjestelmää. Samalla peli saa lisäksi myös kolme uutta ilmaista rataa ja kuvaustilan.

Kaikesta kaaoksesta huolimatta Evolution Studios ja Sony lupaavat myös edelleen, että Driveclubin lykätty PlayStation Plus -versio on vieläkin tekemässä tuloaan. Ilmaiseksi PlayStation Plus -jäsenille annettavan kokeiluversion julkaisuajankohdasta ei kuitenkaan ole vieläkäkään tarkempia tietoja.

Lähde: Driveclub (Facebook)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Huvittaa tämä sählääminen. Tämän piti alunperin olla PS4 julkaisupeli eikä peli ole vieläkään valmis. Mitä hittoo ne siellä oikein tekee? Onneksi en ostanut tätä, lähinnä siksi että halusin ensin koittaa sitä PS+ versiota, mutta onni onnettomuudessa säästyin tältä katastrofilta.

Sitä seuraavaa Gran Turismoa voisi sitten olla ryssimättä ja jos PS2 modelit tulee vielä kerran takaisin niin se on moro (pelaan sitten mielummin niitä PS2-pelejä) ja ostan Xboxin ja pelaan Forzaa, tosin sekin syövätty mikromaksuilla.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus käyttäjältä snaketus

Sitä seuraavaa Gran Turismoa voisi sitten olla ryssimättä ja jos PS2 modelit tulee vielä kerran takaisin niin se on moro

Itse en pelaa Gran Turismo sarjaa, mutta tämä nauratti suunnattomasta, kun ensimmäisen kerran kuulin tästä!

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80

Tuota oikomista koskevaa rangaistusta on kyllä syytä viilata ja ISOLLA KIRVEELLÄ!
Ilmaiset uudet radat kelpaa kyllä, sekä myös toi kuvaustila. Kuitenkin ihan suht nätti peli kyseessä.
Myöskin ilmainen korvaus menetetystä ajasta tulee maistumaan. Autot ja trophyt kelpaa.

Käyttäjän jani kuva
jani

Driveclub on ok peli kun kaikki toimii.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Maksulliset beta-testit jatkuvat :p, ei voi kuin ihmetellä kumpi mätää julkaisija (lue rahoittaja) vai itse pelistudio että ei saada peliä valmiiksi, ymmärrän pikkupugit mutta nämä ovat jo aivan liian isoja ollakseen hyväksyttäviä.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Aivan uskomatonta paskaa !! No jospa PS + -version tullessa ongelmia on saatu jo vähennettyä. Täs vaihees ei kannata ees ajatella, että kaikki saataisiin korjattua.