Driveclub kiusoittelee kukkealla Japani-lisäsisällöllään / Uutiset / pelaaja.fi

Driveclub kiusoittelee kukkealla Japani-lisäsisällöllään

13.01.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
5

Autopeli Driveclub esittelee siirappia tihkuvaa uutta sisältöään vaivihkaa Facebookissa.

Yksinoikeudella PS4:lle julkaistun pelin Japaniin sijoittuvasta lisäsisällöstä saatiin vahingossa vihiä jo marraskuussa asiaan liittymättömällä videolla. Pelin luonut Evolution Studios vaikuttaa nyt olevan valmis julkistamaan uuden sijainnin virallisesti, ja on julkaissut tunnelmallisen teaserkuvan Driveclubin Facebook-sivuilla.

Japani-paketin varsinaista sisältöä tai hintaa ei ole vielä paljastettu. Se ei ole suinkaan pelin ensimmäinen sisältöpläjäys: pahoista palvelinongelmista kärsinyt Driveclub palkitsi kärsivällisiä pelaajiaan ilmaisilla autoilla ja radoilla marraskuussa.

Maksullinen Redline –paketti puolestaan julkaistiin joulukuun loppupuolella, ja ilmaissisältöä peliin on tarkoitus lisätä kuukausittain. Pelaajille on tarjolla myös 25 euron kausikortti, jonka lupailtiin syksyllä tulevan hankkijilleen roimasti halvemmaksi kuin erillisten sisältöpakettien ostaminen.

Lisätietoja uudesta sisällöstä voinee odotella lähiaikoina.

 

Lähde: Digital Spy, NeoGAF

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Jokohan peli alkas oleen ostovalmis (bugit korjattu,) eikö niin täähän tulee myöhemmin Plussasta. Sit voi harkita kausikorttiaki.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Mitä nyt itse olen pari kertaa pelannut netissä niin ei ole enää serverit pätkineet ollenkaan.
Se ps+ versio on karsittu. Siinä on pelkät intian radat ja muutama auto. Siihen se kyllä riittää, että pääsee testaamaan onko ajomallinnus itselle sopiva.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Olis varmaan kohta aika vihdoin ostaa tää, kun viimeaikoina kuullut vain hyvää tästä. Sen PS+ version odottelun lopetin ajat sitten.

Käyttäjän Eerie kuva
Eerie

Pari rataa Japanissa ja joku hikinen Nissani niin avot.

Käyttäjän rollorokka kuva
rollorokka

Aivan mahtava peli. Ite oon tosi surkee siinä, kun peli ei perhana näytä apuviivaa radan pinnassa, mutta täytyypähän kerrankin opetella kuinka se rata oikeen meneekään. Mulle se on paras ajopeli ikinä (Gran Turismot, Forzat, Need For Speedit, GRIDit, Shiftit ja GTR:t vertailukohtana).
Nyt en hehkuta enempää.