Driveclub sai palvelinpäivityksen, mutta ongelmia riittää edelleen / Uutiset / pelaaja.fi

Driveclub sai palvelinpäivityksen, mutta ongelmia riittää edelleen

27.10.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

PlayStation 4:n Driveclub-autoilupeli on saanut viikonlopun aikana palvelinpäivityksen, jonka pitäisi lieventää peliä sen julkaisusta saakka vaivanneita verkkoyhteysongelmia.

Driveclub-kehittäjä Evolution Studiosin mukaan palvelinpäivitys parantaa pelin verkkosuorituskykyä kauttaaltaan, jonka lisäksi mukana on etenkin moninpelikisoja ja pistelistoja koskevia parannuksia. Evolution Studios kertoo kuitenkin Facebook-sivuillaan julkaisemassaan tiedotteessa, että studiolla riittää vielä paljon työtä Driveclubin korjausten parissa.

Kolme viikkoa sitten yksinoikeudella PS4:lle julkaistu vahvasti verkkopelitoimintoihin perustuva Driveclub on kärsinyt yhteysongelmista alusta alkaen. Driveclubin taival sujui takkuisesti jo ennen julkaisua, sillä pelin piti alun perin ilmestyä jo PS4:n julkaisun yhteydessä.

Palvelinongelmien vuoksi Driveclubin PS Plus -jäsenille luvattua maksutonta versiota ole vielä voitu toimittaa tilaajien käsiin. Evolution Studios vahvisti vielä viikonlopun aikana, että Driveclubin PS Plus -versio on edelleen tilapäisesti jäissä yhteysongelmien korjaamisen ajan.

Lähde: Evolution Studios

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

"Palvelinongelmien vuoksi Driveclubin PS Plus -jäsenille luvattua maksutonta versiota ole vielä voitu toimittaa tilaajien käsiin."

Niinpä. Ainut syy miksi edes pistin plussaa tämän julkaisun aikoihin. No tuleepahan pelattua Catherine loppuun ja innostuin Puppeteerista.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus

"Palvelinongelmien vuoksi Driveclubin PS Plus -jäsenille luvattua maksutonta versiota ole vielä voitu toimittaa tilaajien käsiin."

Eli A: Sonylla oli tiedossa, että palvelimet kyykkää julkaisussa, mutta päättivät kuitenkin pistää pelin ulos, B: ratkaisu oli laittaa maksavat asiakkaan betatestaamaan peli sen sijaan, että olisi annettu tehtävä ilmaiseksi Plussalaisille.

On se kumma, että serveriongelmat on tätä nykyä enemmänkin sääntö kuin poikkeus pelissä kuin pelissä, mutta ketäpä tuo kiinnostaa, kun Driveclub myi joka tapauksessa huhujen mukaan ensimmäisellä viikollaan jo miljoona kappaletta. Hienoa työtä kuningaskuluttajat! Tällä menolla saadaan varmaan jatkossa pelit valmiimpina pihalle...

Käyttäjän jani kuva
jani

Olen pääosin pitänyt pelistä, mutta nettipelipuolella on vieläkin niin suuria ongelmia (eilen): Välillä ei pääse lainkaan peleihin mukaan, servuihin ei saada yhteyttä eikä nettipeleissä ole helppo pysyä yhtä kisaa kauempaa lentämättä ulos.

Nostoja