Driveclubin ilmainen PS Plus -versio on aivan kulman takana / Uutiset / pelaaja.fi

Driveclubin ilmainen PS Plus -versio on aivan kulman takana

11.06.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
11
Driveclubin ilmainen PS Plus -versio on aivan kulman takana

Viime syksynä yksinoikeudella PlayStation 4:lle julkaistun ajopeli Driveclubin odotettu PS Plus Edition on vihdoin valmistumaisillaan.

Täydellisen palvelinkatastrofin kouriin julkaisunsa jälkeen päätyneen Driveclubin oli tarkoitus ilmestyä viime vuonna myös PS Plus -jäsenille ilmaisena, ominaisuuksiltaan rajattuna versiona. Reilusti myöhästelleen PS Plus Editionin kohtalo on kuitenkin ollut vaakalaudalla jo kuukausia, eivätkä Sonyn edustajat uskaltaneet taata sen julkaisua edes keväämmällä.

Tilanne on kuitenkin lähipäivinä alkanut viimein näyttää valoisammalta Plus-jäsenien kannalta. Pelin kokoversion viimeviikkoinen 1.16-päivitys valmistelee teoksen palvelinjärjestelmää PS Plus Editionin saapumiseen huomattavin parannuksin. Myöhemmin tässä kuussa saapuva päivitys 1.18 ottaa kehittäjä Evolution Studiosin mukaan lisäaskeleita ilmaisversiota kohti.

Odotukseen kyllästyneiden pelaajien iloksi pelin ohjaaja Paul Rustchynsky ilmoitti myös eilen Twitterissä PS Plus Editionin kehityksen olevan aivan loppusuoralla.

Driveclub: PS Plus Edition ei ole vielä saanut julkaisupäivää, mutta tarkempia lisätietoja saataneen lähiaikoina.

Lähde: Paul Rustchynsky (Twitter), Driveclub (Facebook), VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Toivottavasti tätä ei ole kukaan odottamalla odottanut.

Käyttäjän Slipoveri kuva
Slipoveri

Sillon kun ei vielä ollut oikein ajopelejä Ps4 niin mietin että voishan tuota koklata.. Nyt en kyllä enää Projecti auton jälkeen ei tee mieli edes kokeilla.

Käyttäjän Wili kuva
Wili
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

Toivottavasti tätä ei ole kukaan odottamalla odottanut.

Tuskinpa. Ihan mukavaahan sitä olisi saada Plus -tilaajana jotain autoiluakin. Meikäläinen tosin on kiinnostunut enemmän Early Access vaiheessa killuvasta kaahailusta nimeltä: Distance. Saapuu tänä vuonna myös Playstation 4.

Distancesta vastaava tiimi on myös tehnyt käytännössä identtisen ilmaisen version pelistä( Ei valitettavasti sisällä kenttäeditoria ja muuta sen sellaista jännää, kuten Distance), joka kantaa nimeä Nitronic Rush. Sen voi ladata itselleen täältä: http://nitronic-rush.com/download-game/

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Kysymys sitten vain kuuluu, että onko tulevan PS Plus Editionin edelleen määrä olla vain pintaraapaisu pelistä. Näin pitkän odottelun jälkeen peli pitäisi melkein laittaa jo kaiken perussisältönsä osalta jakoon.

Käyttäjän Hellsinki kuva
Hellsinki

Onko joku muka odottanut tätä?

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman
Lainaus käyttäjältä Riepu

Kysymys sitten vain kuuluu, että onko tulevan PS Plus Editionin edelleen määrä olla vain pintaraapaisu pelistä. Näin pitkän odottelun jälkeen peli pitäisi melkein laittaa jo kaiken perussisältönsä osalta jakoon.

Juurikin näin. Ei vaatisi paljoakaan pelisilmää tässä kohdin Sonyn puolelta, että näin tapahtuisi.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus käyttäjältä Hyndeman

[quote]Kysymys sitten vain kuuluu, että onko tulevan PS Plus Editionin edelleen määrä olla vain pintaraapaisu pelistä. Näin pitkän odottelun jälkeen peli pitäisi melkein laittaa jo kaiken perussisältönsä osalta jakoon.[/quote]
Juurikin näin. Ei vaatisi paljoakaan pelisilmää tässä kohdin Sonyn puolelta, että näin tapahtuisi.

Vähän pidän epätodennäköisenä, koska "päivitys" Plus-versiosta täysversioon on kuitenkin ollut Storessa kaupan jo julkaisusta lähtien. Vaikka tuo voitaisiin kuitata pelkkänä tavallisena Plus-alennuksena, niin vähän se kuitenkin saattaa kukkaroa raottaneita kyrsiä, jos täysversio tuleekin kaikille Plus-jäsenille ilmaiseksi kaikkien suunnitelmien vastaisesti.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Eihän sen pitänyt tulla jo kun PS4:n julkaisussa. Anyway, ehdin jo pelin ostaa joten..

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Tuo "odotettu" kyllä hieman arveluttaa. Odotettuhan tätä on ajallisesti jo viime vuodesta juu, mutta odotukset? ..ainakin itsellä ne jäivät sinne joulukinkun ja lanttulaatikon alle, eikä myöskään konsolia tullut osteltua. Nyt toki edelleen ilmaiseksi tuota voisi testata, mutta jos kyseessä on rajoitettu hieman demoa laajempi kokemus, niin markkinointimielessä hiekko ratkaisu Sonylta.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

ei haittaa jos ilmaseksi saapi

Nostoja