Käytännössä kymmenen vuoden hiljaiseloa elänyt ajopelisarja Driver on palaamassa elävien kirjoihin, joskaan ei ainakaan vielä silti pelin muodossa. Sarja hallitseva Ubisoft on vahvistanut viimeisimpänä siihen pohjautuvan televisiosarjan, joka saa julkaisunsa osana ensi vuonna lanseerattavaa Binge-suoratoistopalvelua.

Tulossa on nimenomaan live-action-tyylinen näytelty televisiohanke, joka vaikuttaisi mukailevan juoneltaan alkuperäisen Driver-pelin asetelmaa. Päähenkilönä nähdään siis entinen kilpakuski John Tanner, joka ajautuu tekemään poliisille peitehommia tutkiakseen paikallista rikollissyndikaattia.

Sarjaa tuottaa Ubisoftin oma Ubisoft Film & Television -osasto yhdessä Bingen kanssa. Julkistuksen yhteydessä Bingea on kuvailtu pelifaneille suunnattuja sarjoja ja ohjelmia tarjoavaksi palveluksi, jonka käyttämisen pitäisi olla ilmaista. Bingen tämänhetkisiin kotisivuihin voi tutustua tästä.

Edellinen täysiverinen Driver-sarjan osa on ollut tähän mennessä syksyllä 2011 julkaistu Drive: San Francisco, jolle tarjosi samana vuonna seuraa lisäksi 3DS-peli Driver Renegade 3D. Vuonna 2014 Ubisoft toi saataville toki myös veneilykeskeisen mobiilipeli Driver: Speedboat Paradisen, mutta sekään ei ole toviin ollut virallisesti saatavilla.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa