Driver-studiolta apua uuden sukupolven verkkoräiskinnän kehitykseen

Massive Entertainmentin nykyisenä projektina toimiva The Division saa muotonsa osin myös Ubisoft Reflectionsin avustamana.

9.2.2014 04:39

Ruotsin Malmössä The Division -peliä valmisteleva Massive Entertainment työskentelee nykyisin osin Ubisoft Reflectionsin kanssa. Brittiläisstudion johtaja Pauline Jacquey on kertonut asiasta pelilehti Developille todeten, että Reflectionsin työvoimasta noin 40 prosenttia on mukana The Division -projektissa.

– Työskentelemme pelin kaikkien järjestelmien parissa: päähahmoja, vihollisia, roolipelipilareita, Manhattanin rakentamista, verkkopuolta ja sen sellaista, nainen kuvaili Developin haastattelussa.

Reflections tunnetaan edelleen kenties parhaiten Driver-sarjasta, mutta studio on menneiden vuosien aikana jaellut tukea muihin projekteihin useampaankin otteeseen. Se on ollut muun muassa työstämässä niin Watch Dogsia, Just Dance -sarjaa kuin myös tuoretta The Crew –ajopeliäkin.

Laajalle levinneestä toiminnastaan huolimattaThe Divisionin pariin studiota ei kuitenkaan ole varsinaisesti pakotettu.

– Reflectionsista huokuu suuresti rakkautta tätä peliä kohtaan. Jätkämme ovat täysin hulluna siihen, joten joillekin heistä voi tuntua elämänsaavutukselta olla mukana pelin kehityksessä, Jacquey jatkaa.

Kirjoitushetkellä Reflections on ehtinyt avittamaan The Divisionin parissa ”muutaman kuukauden ajan”. Varsinainen idea peliin on Jacqueyn mukaan ollut lähtöisin kuitenkin juuri Massiven suunnalta.

Sekä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle että pc:lle kehitteillä oleva The Division nähtäneen kaupoissa vielä tänä vuonna. Peli on rakennettu yhteistyöpelaamiseen nojaavan moninpeliräiskeen varaan.

Lähde: Develop

Lisää luettavaa