Droideja ja paluu kapinan aikaan – Star Wars Battlefront II:n helmikuun suunnitelmat ovat selvillä

Star Wars Battlefront II lisää peliin uusia sankareita, päivittää vanhoja ja muokkaa pelitiloja.

1.2.2020 11:01

Star Wars Battlefront II päivittyy taas ensi viikolla. 3. helmikuuta julkaistavassa päivityksessä tulee pelattavaksi uusia sankarihahmoja, kun jo joulukuussa julkistetut BB-8 ja tämän pimeän puolen vastine BB-9E liittyvät mukaan kahinoihin.

BB-8 on ennen kaikkea hyökkäykseen keskittynyt hahmo. Se pystyy liikkumaan taistelukentän läpi todella nopeasti ja vihollisen komentopaikkoja muita hahmoja nopeammin. Erikoiskyvyillään pieni astromekaanikko voi muun muassa paljastaa vihollisten sijainnit. Löytyneet viholliset ottavat tavallista enemmän vahinkoa.

BB-9E puolestaan on enemmän tukipuoleen keskittynyt sankarihahmo. Sekin pystyy valtaamaan komentopaikkoja kahden perushahmon vauhdilla, mutta se myös parantaa ympärillään olevia liittolaisia ja pystyy erikoiskykynä löytyvän savuverhon avulla paikallistamaan vihollisia ja estämään sekä oman että liittolaistensa aseiden ylikuumenemisen väliaikaisesti.

Uusien sankareiden lisäksi myös Co-Op-tilasta tuttu mahdollisuus valita taisteluiden aikakausi lisätään Capital Supremacy -tilaan.

Myöhemmin helmikuussa Battlefront II:n sisältöpäivitykset alkavat keskittymään alkuperäisen trilogian aikaan. Age of Rebellion -päivityksen myötä Capital Supremacy -tila muuttaa nimensä pelkästään Supremacyksi. Tekijöiden peruste tälle on se, että kapinan ajassa tapahtuvissa Supremacy-taisteluissa ei siirrytä vihollisen komentoalukselle, joten Capital-osan säilyttäminen nimessä tuntui epäloogiselta. Päivityksessä myös vuoden 2015 Star Wars Battlefrontista ja Rogue One -elokuvasta tuttu planeetta Scarif lisätään yhdeksi taistelukentistä.

Lisäksi vanhat sankarihahmot saavat lukuisia pienempiä päivityksiä kykyihinsä ja myös bugikorjauksia on luvassa.

Lähde: Star Wars Battlefront II

Lisää luettavaa