DS Lite Eurooppaan kesäkuussa? / Uutiset / pelaaja.fi

DS Lite Eurooppaan kesäkuussa?

20.04.2006 // Kirjoittanut: LassiK
1

Nintendon uuden DS-mallin, DS Liten tarjonta alkaa tavoittaa kysyntää Japanissa. Pelikonetta on ensimmäistä kertaa myynnissä lähes normaaliin hintaan aasialaisissa verkkokaupoissa. Pelaajan kirjeenvaihtaja Japanissa kertoo, että konsoleita näkee nyt jo ajoittain kauppojen hyllyissä ilman jonoa, vaikka DS Litet ovat yhä harvinaisia.

Viime viikolla konsolia myytiin Japanissa Famitsu-lehden mukaan noin 180 000 kappaletta. Yhteensä DS-koneet ovat ylittäneet jo seitsemän miljoonan myydyn konsolin rajapyykin.

Euroopan ja Yhdysvaltain julkaisupäiviä ei vielä ole kerrottu, mutta ensimmäinen vinkki eurojulkaisusta saatiin Dr Kawashima’s Brain Training: How Old Is Your Brain? -pelilaatikon kannesta. Kesäkuun 9. päivänä julkaistavan pelin kotelossa komeilee kuva DS Lite -konsolista. Jo aiemmin lähteemme Euroopan Nintendolla vihjailivat, että julkaisu olisi "mukava yllätys" ja ennen elokuuta.

Pelaajan toimitus sai vihdoinkin oman DS Lite -konsolinsa verkkokaupasta. Pidempää, eri pelien tuntumiin keskittyvää raporttia on luvassa lähipäivinä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

toi vanha ds on kyllä ehkä rumin käsikonsoli ever :D

Nostoja