DS-selain lokakuussa ja muita julkaisupäiviä / Uutiset / pelaaja.fi

DS-selain lokakuussa ja muita julkaisupäiviä

17.07.2006 // Kirjoittanut: LassiK
5

Ranskan Nintendo on julkaissut aikatauluja, jotka korjaavat liikkeellä olleita virheellisiä huhuja DS-julkaisupäivistä. Opera-selain julkaistaan Euroopassa DS:lle lokakuun 6. päivänä.

Sitä ennen nähdään All-time Classics -paketti, joka on sama kuin Yhdysvalloissa julkaistava Clubhouse Games. DS:n pelikokoelma sisältää yli 20 perinteistä peliä, kuten pokeria, dartsia ja tammen.

Lokakuun 13. päivänä julkaistaan ainakin Ranskassa English Training -opetuspeli, joka neuvoo nimensä mukaisesti englantia. Tuleekohan peli myös suomalaisten kouluttamiseksi?

Kuun lopussa ilmestyvät myös Sudoku Master ja Actionloop - jälkimmäinen julkaistiin Yhdysvalloissa nimellä Magnetica. Peli muistuttaa Zuma-kuulapeliä, jota pelataan pc:n lisäksi Xbox 360:n Live Arcadessa.

Sekä GBA:lle että DS:lle tuleva Pokémon Mystery Dungeon ilmestyy marraskuun 10. päivänä. Samalle päivälle on aikataulutettu myös Squaren kehittämä koripalloilu, joka tunnetaan Euroopassa nimellä Mario Slam Basketball. Pelin uudet kuvat paljastavat, että mukana on nyt myös Final Fantasy -hahmoja Nintendon sankareiden joukossa.

Erikoisempaa tarjontaa on 24. marraskuuta ilmestyvä Hotel Dusk: Room 215, joka näyttäisi sekoittavan Another Code: Trace Memoryä ja Phoenix Wrightiä dekkariseikkailussa. DS-valikoiman pyöristää Yoshi’s Island 2, joka ilmestyy joulukuun alussa.

Tarkempaa päivää odottaa vielä Harvest Moon DS. Nähtäväksi jää tarkoittaako Star Foxin, Elite Beat Agentsin ja monien muiden E3:ssa esiteltyjen pelien puuttuminen listalta sitä, että ne nähdään vasta ensi vuonna.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nintendo.fi:n mukaan English Trainig saapuu suomeen, TÖTTÖRÖÖ!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

jippii

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Japanin kielellä! BOO YA MUTHAFUCKAS!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Japanish trainingia odotellessa..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Haluan Elite Beats Agentin! Ouendan rokkaa sen verran, että pakko se on kokea.

Mutta miinuksia siitä, että ne laittaa siihen jtn. jenkkipoppia.. Kaiken muuttaa paitsi piirtotyylin. T_T