DuckTales! Rescue Rangers! Ja muuta! Legendaariset Disney-pelit paketoidaan PS4:lle, Xboxille ja pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

DuckTales! Rescue Rangers! Ja muuta! Legendaariset Disney-pelit paketoidaan PS4:lle, Xboxille ja pc:lle

15.03.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Joukko Capcomin klassisia Disney-pelejä on saamassa uusiojulkaisun ensi kuussa. Huhtikuun 18. päivä yhtiö tuo PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle The Disney Afternoon Collection -kokoelman, joka paketoi yhteen kaikkiaan kuusi alunperin Nintendo Entertainment Systemilta tuttua tuotosta.

Pakettiin kuuluvat pelit ovat Darkwing Duck, TaleSpin sekä molemmat DuckTalesit ja Rescue Rangersit. Kukin tuotoksista on sovitettu toiminaan luonnollisemmin nykytelevisoissa ja onpa niihin ujutettu myös uudet Boss Rush ja Time Attack -tilat. Tarjolla on myös erilaisia visuaalisia filtereitä, konsepti- ja mainostaidetta sekä mahdollisuus kelata pelejä lennosta esimerkiksi epäonnistumisen hetkellä.

Pakettia tullaan myymään Euroopassa 20 euron hintaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Ja hankintaan menee niin nopsaan että syttyy ohjain tuleen! TaleSpin on noista ainoa jota en oo itse pelannut, mut ainakin loput 5 on täyttä rautaa! Darkwing Duck on etenkin omia suosikkeja :)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei paha hinta mutta sen verran noita on pelattu että ei innosta ostoksille. Lisäksi kun pelit näyttävätkin entiseltä, mikä tosin voi olla ihan positiivinenkin juttu, niin en näe syytä ostaa jonkun rewind-ominaisuuden tai 'making of'-materiaalien vuoksi.

TaleSpin on tosin itselläkin jäänyt joko kokonaan testaamatta tai ainakin muistista tippunut pois.

Käyttäjän pikkis-95 kuva
pikkis-95

Minun kysymykseni on että tuleeko myös levyllä?

Käyttäjän jr11 kuva
jr11
Lainaus käyttäjältä pikkis-95

Minun kysymykseni on että tuleeko myös levyllä?

Jos tulee nii varmaa Mega Man Legacy collectionin tapaan vaa jenkit saa levy version. Tosin kyllähä sitäki monet suomalaiset liikkeet myi.

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Miksi ei ole tehty kunnon remake kuten ducktales jo aiempaa tehtiin.

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Vähän pettymys, että eivät viitsineet tehdä kunnon HD Remastered -versioita, vaikka loistavia pelejä ovatkin. TalesSpinin, jonkun Chip & Dalen ja jonkun DuckTalesin olen aikoinaan pelannut läpi NESsillä. Muita en ole koskaan pelannut, joten olisihan tuossa itselle vähän uuttakin.

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Niin hieno paketti että kyllä ostoon menee, tässä on monta lapsuuden muistoa.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Remasterit kelpaisivat Ducktalesin tyyliin.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Hyviä muistoja lapsuudesta, mutta jätän muistoihin. Uusissa peleissä tarpeeksi ja uusien muistojen tekemisessä. Toisekseen kaikkia vanhoja hyviä pelejä en kestä enää pelata esim. Castlevania Simon's Questista on hienoja muistoja, mutta nykyään se peli aiheuttaa vain veren kiertämistä väärään suuntaan, joten antaahan olla.

Nostoja