DuckTales-uusioversion julkaisupäivät julkistettiin / Uutiset / pelaaja.fi

DuckTales-uusioversion julkaisupäivät julkistettiin

11.07.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Nintendo Entertainment Systemin klassisen DuckTales-pelin nykypäivään päivittävä DuckTales Remastered on saanut julkaisupäivänsä. Julkaisija Capcomin mukaan pelin voi ostaa Steamista elokuun 13. päivä, Euroopan PlayStation Storesta kyseisen kuun 14. päivä ja Wii U:n eurooppalaisesta eShopista 15. päivä.

Hieman kummallisesti Xbox Live Arcade -versiota saadaan odottaa selvästi muita pidempään. Capcomin mukaan se tuodaan jakeluun vasta syyskuun 11. päivä.

Napattavissa Remastered on kustakin latauspalvelusta noin 15 euron hintaan. Yhdysvalloissa PlayStation 3 -versiosta julkaistaan vielä innokkaimmille myös 20 dollarin fyysinen erikoispaketti, joka pitää sisällään latauskoodin peliin sekä rintamerkin.

Julkaisupäivien ohella Capcom on tuonut julkisuuteen tänään myös pelin kulissien taakse kurkistavan videosarjan ensimmäisen osan. Sen voi kurkata uutisen ohesta.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän AKT4 kuva
AKT4

Jännää kyllä kun tulee Xboxille melkein kuukauden myöhässä.

Ostoon menee.

Käyttäjän Osiris kuva
Osiris

Saattaahan tuon jostain Steamin alennusmyynnistä napata. Ei näytä kuitenkin NIIN mahtavalta, mitä monet ovat sanoneet. (Oma mielipiteeni siis, ei tarvitse vetää herneitä nenään.)

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Alkuperäinen version löytyy hyllystä, mutta tuleehan tuo ladattua eShopista.

Käyttäjän Nakke79 kuva
Nakke79

On kyllä aika harvinainen poikkeus että tulee vasta myöhemmin boxille kuin muille alustoille. Taitaa kyllä silti jäädä hankkimatta vaikka amigalla kyseistä joskus tulikin pelattua. Sen verran tuli latailtua pelattavaa ultimate gamesalesta että loppuvuoden pelit on hankittuna.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tekisi mieli kaivaa NES ja Duck Tales esille.

Oi tätä nostalgiaa!

Käyttäjän kuribo kuva
kuribo

Vähän korkeahko hinta, mutta eShop-version varmaan hankin jossakin vaiheessa. Steamin alesta kyllä saisi sitten halvemmalla ja grafiikatkin olisivat paremmat...Hmm. Vaikea valinta.

Käyttäjän Aromit kuva
Aromit

Höh, mietinkin millon tämä tulee mutta pienoinen pettymys tuo julkaisupäivä boxille :/