Duke Nukem -pelinä alkunsa saanut Bombshell räiskii tammikuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Duke Nukem -pelinä alkunsa saanut Bombshell räiskii tammikuussa

20.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Mutkikkaan historian omaava toimintapeli Bombshell on saanut julkaisupäivän. Tanskalaisstudio Interceptor Entertainmentin kehittämä ja teksasilaisen 3D Realmsin julkaisema peli on saapumassa pc:lle 29. tammikuuta, mikä on hippusen verran myöhemmin kuin mitä kaksikko alunperin kaavaili.

Bombshell tuodaan myyntiin niin Steamiin kuin GOG.comiinkin, joissa kummassakin palvelussa siitä kaupitellaan kahta versiota. Perusversion osalta pelille kertyy hintaa 35 dollaria eli todennäköisesti hieman reilut 30 euroa, kun taas sen digitaalisen erikoisversion voi napata omakseen viiden dollarin lisähintaan.

Digital Deluxe Editioniksi kutsuttu kalliimpi paketti tarjoaa pelin rinnalla ihmeteltäväksi sekä Bombshellin musiikkiääniraidan että myös digitaalisen taidekirjan ja maailmankartan. Erikoisversion ostajat pääsevät ajan myötä käsiksi myös Bombshellista parhaillaan kehitteillä olevan retrohenkisen esiosan beetaan. Pc:lle työn alla oleva esiosa on Duke Nukem 3D:n hengessä tuotettu ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, joka hyödyntää jopa samaa pelimoottoria kuin legendaarinen esikuvansa.

Bombshell sai alunperin julkistuksensa viime vuonna varsin erikoisen tapahtumaketjun kautta. Alunperin pelin oli tarkoitus olla nimittäin Duke Nukem: Mass Destructioniksi kutsuttu toimintarymistely, mutta Duke Nukem -oikeuskiistan myötä peli joutui laittamaan nimensä ja sankarinsa vaihtoon.

Joskus ensi vuoden puolella Bombshellin olisi tarkoitus saapua vielä myös Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Konsolikäännöksestä vastaa hollantilaisstudio Abstraction Games.

Lähde: 3D Realms

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Videon perusteella ei järin mielenkiintoiselta vaikuta, mutta mitäpä minä sanomaan, kun en ole peliä pelannut.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei mitään kauhean uutta ja omaperäistä mutta sen verran toimivalta vaikuttaa, että kyllä tätä testata voisi ja katsoa josko ostoonkin lähtisi.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Täytyy tsekata tää ulos, jos vaikka oliskin viihdyttävä.