Erikoisten mutkien kautta syntynsä saanut toimintaroolipeli Bombshell on muotoutumassa hiljalleen todelliseksi tuotteeksi. Merkkinä pelin edistymisestä julkisuuteen on tuotu jälleen yksi uusi tuotoksen toimintaa esittelevä pelikuvatraileri, jossa pelin demonista ympäristö- ja hirviötarjontaa saadaan hyvin näytille.

PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle matkaavan Bombshellin kehittymistä on ollut kiinnostavaa seurata erityisesti siitä syystä, että pelin piti olla alkujaan Mass Destruction -lisänimellä varustettu Duke Nukem -seikkailu. Kuitenkin tekijänoikeuskiista julkaisija 3D Realmsin ja Duke Nukem Foreverin aikoinaan pelastaneen Gearboxin välillä johti siihen, että Duken sijaan tulossa onkin naispalkkasotilas Shelly ”Bombshell” Harrisonin tähdittämä peli.

Bombshellin kehityksestä vastaa tanskalainen Interceptor Entertainment, jonka tunnetuin oma peli tähän mennessä on vuonna 2013 julkaistu uusi Rise of the Triad -räiskintä. Noin muuten studio on lähinnä kääntänyt 3D Realmsin vanhoja tuotoksia, kuten useita Duke Nukem -pelejä, myyntiin Steamia ja mobiililaitteita varten.

Lisää luettavaa