Dying Light 2 -kehittäjä lupaa pelattavaa 500 tunnin edestä / Uutiset / pelaaja.fi

Dying Light 2 -kehittäjä lupaa pelattavaa 500 tunnin edestä

9.01.2022 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Kehittäjä Techland kertoo Dying Light 2:n tarjoavan roppakaupalla pelattavaa.

Pitkän odotuksen jälkeen ensi kuussa ilmestyvän pelin kehittäjä kertoo Twitterissä Dying Light 2:Stay Humanin sisältävän 500 tunnin edestä pelisisältöä. Studio kuitenkin tarkentaa, että kyse on Dying Light 2:n 100-prosenttiseen suorittamiseen kuluvasta ajasta, mihin lukeutuvat muun muassa eri loppujen jahtaaminen.

Techlandin mukaan Dying Light 2:n päätarinasta ja sivutehtävistä suoraviivaisemmin kiinnostuneet pelaajat voivat läpäistä pelin nopeammin. Tällöinkin tekemistä pitäisi olla rauhaisalla tahdilla silti kymmeniksi tunneiksi.

Useaan otteeseen viivästynyt Dying Light 2 Stay Human julkaistaan 4. helmikuuta pc:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle ja Switchille.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Techland kommentoi asiaa vielä lisää tässä ja tässä twiitissä.

Onhan tuo kieltämättä aikamoinen linjaus, että pää- ja sivutehtävien tekemiseen menee noin 70-80h ja sen jälkeen peli tarjoaa vielä noin 420h edestä pelattavaa. Siellä on tietysti puoli miljardia muistilappu-collectiblea piiloteltu mitä ärsyttävimpiin paikkoihin ja challengeissa joku "tapa 100 000 zombia", jolloin pelkästään sitä saa grindata sen 50 tuntia. Vuoden odotetuin peli joka tapauksessa. Toivottavasti ei enää hirveästi myöhästy tuosta ensi kuun julkaisusta.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni
Lainaus MastaKillah

Onhan tuo kieltämättä aikamoinen linjaus, että pää- ja sivutehtävien tekemiseen menee noin 70-80h ja sen jälkeen peli tarjoaa vielä noin 420h edestä pelattavaa. Siellä on tietysti puoli miljardia muistilappu-collectiblea piiloteltu mitä ärsyttävimpiin paikkoihin.

Suurin osa pelaajista tosin kerännee nuo korkeintaan kerran ja ne epäilemättä sisältyvät tuohon 70-80 tuntiin. Kävin itsekin Witcher 3:ssa keräämässä kaikki kysymysmerkit ja sukeltamassa Skelligen tynnyrikätköt. Ei enää ikinä, vaikka olen pelannut pelin kahdesti ja aion palata siihen vielä.

Veikkaan, että DL2:n "tyhjentävä" läpäisy vie sen 80h ja siinä on viisi loppua, joten kaiken sisällön näkeminen voi olla pikemminkin 100h luokkaa.

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

toi on tosi iso lupaus uskon puhuu paskaa
''jos kuulostaa ihan hyvältä nii se on ylessä kusetusta ''

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

60-70 tuntia pelaamista no huh huh kyllä nykyajan videopelit on liian pitkiä ainakin tollaset massiiviset videopelit, Red 2 oli aikoinaan aika pitkä peli pelattavaksi.