Dying Light 2 -kehittäjä vahvisti pitkäaikaisen työntekijänsä lähdön – lupaa jännittäviä uutisia piakkoin / Uutiset / pelaaja.fi

Dying Light 2 -kehittäjä vahvisti pitkäaikaisen työntekijänsä lähdön – lupaa jännittäviä uutisia piakkoin

10.01.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Dying Light 2, Pawel Selinger, Techland, Dying Light

Puolalaiskehittäjä Techland on kommentoinut sen pitkäaikaisen työntekijän Pawel Selingerin lähtöä pelitalosta.

Dying Light 2:n taidepuolen johtajana ja käsikirjoittajana toimineen Selingerin lähtö paljastui aiemmin tällä viikolla tämän ilmoitettua asiasta LinkedInin välityksellä. Selinger ehti viettää pelitalossa peräti 22 vuotta ennen päätöstään etsiä uusia haasteita vuoden päättyessä. Techland antaa loppuviikosta julkaistussa lausunnossaan ymmärtää, että se on ehtinyt valmistautua muutokseen jo tovin aikaa asettamalla Selingerille jo niin taiteellisen kuin tarinankerronnallisen paikkaajan loka-marraskuussa.

Techland vakuuttelee samalla, että Dying Light 2:ssa päästään näkemään vielä paljon Selingin kädenjälkeä, sillä hän ehti olla projektissa mukana sen aivan alkuhetkissä asti. Dying Light 2 julkistettiin ensimmäistä kertaa kunnollisesti kesällä 2018.

Mitä tulee Dying Light 2:een liittyviin julkistuksiin, on puolalaiskehittäjä luvannut kertoa "jännittäviä uutisia piakkoin". Pelillä ei ole tällä hetkellä julkaisuajankohtaa. Vielä vuosi sitten sitä odotettiin pihalle viime kevääksi.

Lähde: Techland

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eipä olisi uskonut silloin jostain Pelaajan numerosta artikkelia lukiessaan että tämä näin myöhästyy. Vaikutti jutun perusteella että olisi tulossa piakkoinkin.

Peli ei itseä varsinaisesti edes isommin kiinnosta mutta artikkeli kyllä hieman nosti mielenkiintoa niitä pelin maailmaan vaikuttavia systeemeitä kohtaan.