Dying Light 2 päivittyy edellisen sukupolven laitteilta ilmaiseksi PS5:lle ja Xbox Seriesille / Uutiset / pelaaja.fi

Dying Light 2 päivittyy edellisen sukupolven laitteilta ilmaiseksi PS5:lle ja Xbox Seriesille

22.01.2022 // Kirjoittanut: Niko Lähteenmäki
3

Puolalaiskehittäjä Techlandin mukaan Dying Light 2 on mahdollista saada PlayStation 4- ja Xbox One -version hankkimalla ilmaiseksi myös PlayStation 5:lle ja Xbox Seriesille.

Sen sijaan alustojen välinen pelaaminen jää puolalaisstudion mukaan julkaisussa haaveeksi niin nykyisellä kuin edelliselläkin konsolisukupolvella. Pelin pääsuunnittelijan Tymon Smektalan mukaan Techland pyrkii kuitenkin lisäämään ominaisuuden myöhemmin. Epic Games Storesta ja Steamista pelinsä ostaneet pc-pelaajat pystyvät sen sijaan pelaamaan keskenään heti julkaisupäivänä.

Dying Light 2 julkaistaan 4. päivä helmikuuta kuluvaa vuotta pc:lle, PlayStation 4:lle ja 5:lle, Xbox Onelle sekä Xbox Seriesille. Switchillä peli nähdään pilviversiona, jonka julkaisun luvataan tapahtuvan puolen vuoden sisällä alkuperäisestä julkaisupäivästä.

Alta voit katsastaa, miltä peli näyttää eri grafiikkamoodeissa PlayStation 5:llä ja Xbox Series X:llä.

Lähde: Twitch Gaming, Eurogamer, Techland

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Lämmittää kyllä mieltä kun kehittäjät ja/tai julkaisija ei ole rahastamassa pelikonsolin päivittämisestä, vaikken itse konsoleita omistakaan.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Itselle on hiukan epäselvää näitten ilmaisten päivitysten kanssa. Ensinnäkin on nämä PS4-version päivitykset jotka mahdollistavat 60 fps sun muuta ja sitten on nämä suoraan PS5:lle tehdyt pelit. Jos siis ostan tämän tai Forbidden Westin neloselle onko kyseessä aidoksi 10 euroa kalliimaksi PS5-peliksi päivitys vai PS5 tehoja hyödyntävä PS4 päivitys?

Miksi kukaan ostaisi 10 euroa kalliimpaa PS5-versiota jos PS4-versio ajaa täsmälleen saman asian? Jos on todellakin näin että PS4 ja PS5 versio on yksi ja sama niin saatan sittenkin ostaa Frobidden Westin julkaisussa, Dying Light 2 taisi olla multiplattari, joten hinta lienee halvempi.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus Angel of Death

Mainitsemissasi tapauksissa. PS4-version ostajat saavat PS5-version.

Dying Light 2:han maksaa niin uusilla kuin vanhoilla alustoilla saman verran. Horizonin tapaus näyttää olleen asteen oudompi poikkeus Sonylla tapahtuneen kommunikaatiosolmun myötä. God of War Ragnarök ja GT7:han eivät tuota mahdollisuutta enää tarjoa.

Ylipäätänsä pelitalot tuntuvat kyllä kompastelevan uuden sukupolven kommunikaationsa kanssa. Välillä on yllättävänkin työlästä selvittää, onko jokin peli tulossa oikeasti uudelle sukupolvelle, vai onko kyse vain taaksepäin yhteensopivuudesta.

Nostoja